Αννίτα Πάνια : Παραμονή Πρωτοχρονιάς με λαμπερό καλεσμένο τον Γιώργο Βελλισάρη

Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαστε σε τακτική βάση μαζί του . Όσον αφορά βέβαια την επαγγελματική του πορεία. Είναι μια αλήθεια που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Πραγματικότητα είναι επίσης , ότι δίνουμε βάση και βήμα σε καλλιτέχνες που δεν είναι «ευεργετημένοι» από τα μίντια. Το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν μιας και ‘διαβάζουμε» αυτό το «κάτι» του έχουν και κάνουν την διαφορά.

Ένας από αυτούς είναι ξεκάθαρα και ο Γιώργος Βελλισσάρης. Ο πρώτος των πρώτον , ομολογουμένως , στο ελληνικό δημοτικό τραγούδι . Ακόμη κι αν αυτή η γνώμη-κατάταξη δεν είναι υποκειμενική αλλά η αναγνώριση της ηχηρής πλειοψηφίας του κόσμου. Και ξέρετε τον λόγο ; Διότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι λαϊκός από τη φύση του,  και ως εκ τούτου δεν μασάει τα λόγια του και δεν φοβάται να τσαλακωθεί. Ο ίδιος χωρίς pr και «σου πα μου πες» γεμίζει τεράστιους χώρους με κόσμο που πάει για να τον απολαύσει.

Διαβάστε επίσης : Ο Ρέμος το πρώτο Σαββατοκύριακο της κόντρας, οι τζίροι και οι χαμένοι

Γεγονός αποτελεί ακόμη , πως αν και φανερώνει με ιδιαίτερα έντονο τρόπο τα φιλικά αισθήματά του, όχι μόνο σε δικούς του ανθρώπους αλλά και σε απλούς γνωστούς, όμως δεν ξεπερνά τα επιτρεπόμενα όρια. Έτσι, δεν θα τον δείτε ποτέ να τηλεφωνεί σε δημοσιογράφους, στην προσπάθεια του να προβληθεί ευρέως και να δημιουργήσει θετική εικόνα γύρω από το πρόσωπό του. 

Κάτι τέτοιο δεν είναι στον χαρακτήρα του, στο στυλ του, στην κοσμοθεωρία του. Αυτά προς απάντηση των φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, δείχνοντας τον Γιώργο Βελλισάρη να βρίσκεται στο τηλεοπτικό πλατό της Αννίτας Πάνια. Με αφορμή τα γυρίσματα της εκπομπής της παραμονή της Πρωτοχρονιάς καλέστηκε από το «Ε»-μαζί με την ορχήστρα του και φυσικά τον γιο του- να τραγουδήσει live . Να δώσει τη δική του ευδιάθετη και πρόσχαρη νότα στο ξεκίνημα του 2017.

You May Also Like