Θοδωρής Ράλλης : Το αλάνι των δρόμων έκανε το όνειρο του πράξη – Έφυγε με το κεφάλι ψηλά

Είναι σημαντικό σε κάθε μορφή προσπάθειας- εγχειρήματος , να γνωρίζεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή . Πότε το πλήρωμα του χρόνου είναι τέτοιο, σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους παραμέτρους, για να πάρεις την σωστή απόφαση. Είτε να ξεκινήσεις κάτι, είτε να δώσεις το οριστικό φινάλε. Το σημαντικότερο απ όλα όμως, σε ότι αφορά την δεύτερη περίπτωση, είναι να έχεις συναίσθηση και επίγνωση το πότε πρέπει να φεύγεις με το κεφάλι ψηλά . 

Πράγμα που έκανε με ιδιαίτερη ευφυΐα και χαρισματικότητα ο αγαπητός πυγμάχος της Πάτρας, Θεόδωρος Ράλλης .  Ο οποίος , όπως ανακοίνωσε από τα κοινωνικά δίκτυα, στα 40 του χρόνια εγκαταλείπει το αγωνιστικό ρινγκ με μία μικρή πικρία μια και ηττήθηκε. Για περισσότερα από 24χρονια αξιοζήλευτης καριέρας, δίδαξε ήθος και αρχές .

Είναι πολύ σημαντικό να αναδεικνύουμε τέτοια πρόσωπα στον χώρο του αθλητισμού , μιας και στη πόλη μας δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν πάθος για το box. Ειδικά όταν άνθρωποι σαν τον Θοδωρή που έχει δώσει τη ζωή του στον τομέα αυτόν. Το αλάνι των δρόμων κατάφερε με πολύ προσωπική δουλειά, ατελείωτες ώρες κυνήγι και όραμα να “φτιάξει” από το πουθενά το όνομα του . Ο ίδιος έχει καταφέρει να κερδίσει πολλές διακρίσεις στον χώρο της Πυγμαχίας και μέσα από τον τελευταίο του αγώνα, που δικαιωματικά απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο , έγινε φανερό πως έχει στο πλευρό του ένα πλήθος κόσμου που τον παρακολουθεί και τον στηρίζει. Ιδιαίτερη μνεία σαφέστατα πρέπει να γίνει στον προπονητή πυγμαχίας του Παναθηναϊκου, Γιάννη Αϊδινιώτη, ο οποίος αποδείχθηκε ο πιο θερμός  υποστηρικτής του.

Σε δηλώσεις μάλιστα μετά το τέλος και των τιμητικών βραβεύσεων ο Γιάννης τόνισε: «Αυτή η εκδήλωση διεξάγεται στο πλαίσιο της “αναγέννησης” της ελληνικής πυγμαχίας, με πρωτοπόρο τον πιο ιστορικό σύλλογο, τον Παναθηναϊκό μας, με τα 30 πρωταθλήματα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να βοηθήσω κι εγώ να διαδοθεί το άθλημα της πυγμαχίας που υπηρέτησα επί σειρά ετών, διότι στην Ελλάδα δεν είναι τόσο αναγνωρισμένο όπως στο εξωτερικό. Ο Παναθηναϊκός είναι ο «αρχηγός» κι αυτός που πρωτοστατεί πάντα στα δύσκολα.»

Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε τα καλύτερα σ αυτόν τον άξιο συμπολίτη και σπουδαίο αθλητή να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους , στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Αποτέλεσμα εικόνας για θοδωρησ ραλλησ

You May Also Like