Κρίση; Ποια κρίση; Δείτε τα εξτρά γνωστού τραγουδιστή της Πάτρας

Η αλήθεια είναι πως έχουμε δει ξανά αντίστοιχες ανακοινώσεις Ελλήνων τραγουδιστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Να δημοσιοποιούν το πρόγραμμα των ημερών και τις τοποθεσίες των εμφανίσεων τους , για έναν απλούστατο λόγο : Να δείξουν στην πιάτσα , στους άμεσα εμπλεκόμενους μανατζαρέους , επιχειρηματίες και κάθε λογής άλλους ειδήμονες , πως έχουν τεράστια ζήτηση . Για προβολή και προώθηση , όπως πολύ καλά διαπιστώσατε. 

Εδώ που τα λέμε βέβαια, η συγκεκριμένη προσφιλής τακτική συνηθιζόταν περισσότερο στην προ κρίση εποχή. Στα χρόνια της υπερβολής και της υπέρμετρης κατανάλωσης σε όλα τα επίπεδα. Και πολύ περισσότερο στα νυχτερινά κέντρα . Κοινώς μπουζούκια, που είχε χαθεί το μέτρο στο ποιος είναι οι «καλός και κακός τραγουδιστής» .

Σε ότι αφορά την σημερινή εποχή, η πολύ σημαντική παράμετρος αυτή δείχνει πως για να επιβιώσει κάποιος υπηρετώντας αποκλειστικά και μόνο την καλλιτεχνική του κλίση, πρέπει πάνω απ’ όλα να αξίζει . Πρέπει με αίσθημα και αμεσότητα να μιλάει στον ψυχικό και συναισθηματικό κόσμο των ακολούθων του.

Παραδείγματος χάριν , ο Θάνος Τζάνης. Παράλληλα, με τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας κάθε Παρασκευοσάββατο, που πραγματικά φέτος κάνει την απόλυτη διαφορά, συνεχίζει να δίνει το στίγμα του και σε άλλα καλλιτεχνικά λημέρια της χώρας. Έτσι, τις Κυριακές εμφανίζεται στην Λάρισα, τις Πέμπτες στην Θεσσαλονίκη, ενώ με μεγάλη χαρά ανακοίνωσε και την επιστροφή του στην αθηναϊκή νύχτα . Παρέα με τους Τζακ Ποτ, θα προτείνει τις Τρίτες μια υψηλού επιπέδου πρόταση διασκέδασης σε νεοσύστατο κέντρο της Γλυφάδας.

Γίνεται σαφές λοιπόν , ότι ο Θάνος Τζάνης ξαναβγαίνει στον αφρό, και αυτό οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στην επιλογή του να μην κάνει .. προχειροδουλειές! Εν αντιθέσει με το παρελθόν που ήταν υποχείριο των «αυλικών», τώρα κινείται μεθοδικά και στοχευμένα, ως προς τις επιλογές που κάνει.

Φωτογραφία του Alexandros Kikiris.

Φωτογραφία του Thanos Tzanis B.

Φωτογραφία του Thanos Tzanis B.

You May Also Like