«22 μήνες ψέματα και λάθη…!!! Λείπεις πολύ man»

Ενάμιση χρόνος συμπληρώθηκε από το φριχτό δυστύχημα στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 , που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη . Για κάποιους η συγκεκριμένη υπόθεση έκλεισε και τυπικά μετά την αναγγελία της είδησης για το πόρισμα της εισαγγελίας , η οποία επεφάνθη ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ στο οποίο έχασε τη ζωή του ο λαοφιλής τραγουδιστής. Και αυτός , σύμφωνα πάντα με τις δικαστικές αρχές, ήταν ο ίδιος ο αυτοδίδακτος μουσικός από την Νέα Ιωνία . 

Για μια άλλη μερίδα ατόμων πάντως , σαφέστατα από τον στενό φιλικό και οικογενειακό του κύκλο , που ανιδιοτελώς αγαπούσαν και συνεχίζουν με την ίδια θέρμη και ειλικρίνεια να κρατούν ζωντανή τη μνήμη του στην καρδιά τους, ο Παντέλος δεν έφυγε ποτέ. Ένας από αυτούς ήταν ο Αργύρης Διαβολίκης.  Για τους πιο μυημένους, αυτούς που γνώριζαν τα πράγματα εκ των έσω , ο σκηνοθέτης του  Άλλη Μια Ευκαιρία, βρισκόταν δίπλα του, όχι για να κερδίσει κάτι. Απλά γιατί γούσταρε τον τραγουδιστή, την «αρβάλα» του, την ψυχή του. 

Ο Αργύρης 22 μήνες μετά την τραγική απώλεια του φίλου του , γράφει ένα κείμενο καθαρό. Αληθινό. Και πάνω απ όλα ανθρώπινο :

«22 μήνες και συνεχίζουμε…και υποχρεωτικά αυτός ο αριθμός θα μεγαλώνει… όπως μεγαλώνει και η απώλεια, η θλίψη αλλά για να τα λέμε και όλα, πληθαίνουν και τα λάθη….
Κοιτάζοντας κάποιος φωτογραφίες σου, αναρωτιέται για πολλά απ όσα συμβαίνουν τώρα. Ποιοι θα ήταν ‘εδω’, ποιοι θα είχαν βγει απ την ζωή σου αλλά και ποσά απ όσα έχουν συμβεί, θα υπήρχαν. Δυστιχως έφυγες και άφησες ένα τεράστιο κενό στους συγγενείς σου, στην μουσική, στους φίλους και στους συνεργάτες σου, αλλά έμεινε και χώρος να δρουν ‘καποιοι’ που τώρα κατά την γνώμη μου, προσβάλουν την πορεία και το ήθος σου.
Ελπίζω να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο όπως αναλήφθηκαν και όσοι σε ξέχασαν τόσο σύντομα.

22 μήνες ψέματα και λάθη…!!!

Λείπεις πολύ man !!!»

You May Also Like