Βασίλης Βαρσάμης: Ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Ηλία Καμπακάκη και κρατάει απίστευτες ισορροπίες στην δοκιμασία της μικρής Κλεοπάτρας !

O Βασίλης είναι αδελφικός μου φίλος. Είναι ένα άτομο που για πολλά χρόνια το σπίτι του ήταν δικό μου εκεί στην Μητροπόλεως όταν ανέβαινα Θεσσαλονίκη. Τώρα καλείται να κρατήσει ισορροπίες σε ένα πολύ λεπτό θέμα που έχει να κάνει με τον κολλητό του, τον αδερφό του, την δική του οικογένεια, τον συνεργάτη του Ηλία Καμπακάκη.

Ο Βασίλης τον ανακάλυψε, επένδυσε, ρίσκαρε και πέτυχε. Τον κράτησε τον Ηλία μακριά από showbiz και δηθενιές για το τίποτα. Είναι το πρώτο άτομο που έμαθε την περιπέτεια της μικρής Κλεοπάτρας από τον Ηλία εδώ και 1,5 μήνα περίπου και μαζί περνάνε αυτό του λούκι. Χωρίς διακαιώματα και πολλά λόγια. Ο Βασίλης που έχει το Casper , το Noon και άλλα μαγαζιά σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική μαζί με συνεργάτες περνάει το δικό του μήνυμα μετά απο  πολύωρες επικοινωνίες που έχουμε μιας και έχει ξεκινήσει μια μεγάλη κινητοποίηση για να μαζευτούν κάποια χρήματα για να φύγει η 6χρονη Κλεοπάτρα και να παέι στην Αμερική να εγχειριστεί. ” Θέλουμε σεβασμό και μόνο σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα  . Ήδη υπάρχει μεγάλη ευαισθητοποίηση και αυτό είναι το πιο σημαντικό για τον Ηλία και την οικογένειά του. Εγώ προσωπικά και όλοι του οι φίλοι και συνεργάτες κάνουμε αυτά που πρέπει για να είμαστε δίπλα στον αδερφό μας και την δοκιμασία που περνάει ” μου είπε χαρακτηριστικα…

Στην φωτογραφία ο Ηλίας με τον Βασίλη Βαρσάμη και τον Κώστα Σκοπελίτη . Τα δυο του μεγάλα στηρίγματα σε ΟΛΑ !! 

Μαζί ξεκινήσαμε λοιπόν και μαζί θα χαμογελάσουμε φίλε Βασίλη !!! 

Image may contain: 1 person, text

πηγή : newspistol.gr

You May Also Like