Η έκπληξη και η συγκίνηση για τα γενέθλιά γνωστού πατρινού επιχειρηματία της νύχτας (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα τόσα χρόνια, αρκετά πολλά η αλήθεια είναι, της επιχειρηματικής του σταδιοδρομίας στο χώρο της νύχτας , έχει γευτεί λύπες και χαρές. Οι χαρές είναι σαφέστατα περισσότερες. Έτσι είναι η ζωή άλλωστε , όπως το νόμισμα, έχει πάντα δύο όψεις.

Από την άλλη όμως, τα «χτυπήματα» της μοίρας αυτά είναι που τον έχουν κάνουν …σκληρό και απόλυτο στις διαπραγματεύσεις του. Ποτέ όμως άδικο . Ότι έχεις συμφωνήσει εξαρχής μαζί του , αυτά είναι που θα πάρεις. Ποτέ λιγότερα. 

Χθες πάντως , ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Αστέρια» Live, Μιλτιάδης Ανδριόπουλος, αποκάλυψε μια μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του . Την πιο «ευαίσθητη». Αυτή που λίγοι γνωρίζουν και πολύ σπάνια την φανερώνει προς τα έξω. Αφορμή για αυτό , για να σας λυθούν οι τυχόν απορίες, αποτέλεσε η έκπληξη που του ετοίμασαν σύσσωμοι οι συνεργάτες του  ανήμερα των γενεθλίων του .

Η συγκίνηση του ήταν φανερή, κάτι που δεν μπορούσε να κρύψει και φυσικά δεν περιμέναμε ούτε εμείς αλλά ούτε καν ο ίδιος. Δείτε το σημείο που όλοι μαζί παραταγμένοι οι τραγουδιστές ερμηνεύουν το «Χρόνια Πολλά».

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

You May Also Like