Μόνο Εδώ ! Σε ποιο βαθμό επηρέασε η πρεμιέρα του Ρέμου τον Αργυρό (video)

Για τρεις βασικούς παραμέτρους η χθεσινή βραδιά ήταν αρκετά δύσκολη -πιθανότατα η δυσκολότερη της σεζόν – για τον Κωνσταντίνο Αργυρό . Πρώτον, τα αντίπαλα στρατόπεδα (από την αθηναϊκή νύχτα) τον ανταγωνίζονται πιο σκληρά από ποτέ , την ίδια ώρα που η πίτα της αγοράς έχει συρρικνωθεί επικίνδυνα. Δεύτερον, δεδομένου ότι απέχουμε μόλις μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, λογικό ο κόσμος να ήταν διστακτικός και να “φυλαγόταν” για τις ημέρες των εορτών. Τρίτον και σημαντικότερον, η προτίμηση του κοινού -ακόμη και δεκάδων κοινών φίλων για λόγους που θα αναλύσουμε σε επόμενη ανάρτηση-να στραφεί στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου. 

Ακόμη κι αυτός ο πολύ σπουδαίος τραγουδιστής όμως, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, δεν στάθηκε ικανός να κόψει τη φόρα του Αργυρού. Σε αυτό ακριβώς στέκεται ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης. Παρότι επικεφαλής της επικοινωνιακής στρατηγικής του Fantasia, του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται με αξιοσημείωτη επιτυχία ο εν λόγω καλλιτέχνης, δεν επιδεικνύει μεροληπτική στάση . Ο συνάδελφος-διαχειριστής του newspistol.gr ναι μεν υποστηρίζει και προωθεί τις στρατηγικές επιλογές του εργοδότη του , Κώστα Μπερτάκη, σε καμία περίπτωση όμως δεν παρέχει στους αναγνώστες του επιλεκτική ενημέρωση .

Επ’ αφορμή λοιπόν της πρεμιέρας του Ρέμου , σχολιάζει αν και μέχρι πιο βαθμό επηρεάστηκε ο Αργυρός : 

Όταν με πρεμιέρα Ρέμου που στην κυριολεξία έκλεισε η Πειραιώς χθες βράδυ , καταφέρνεις στα Νότια να γεμίζεις το Fantasia που το έχεις πάει σερί από τον Ιούνιο με τριήμερα και να έχεις 1300- 1400 άτομα τότε αυτό είναι θρίαμβος. Και ο Κωνσταντίνος χρεώνεται 100% μαζί με τον Κώστα Μπερτάκη και όλο το προσωπικό αυτή την επιτυχία. Χθες ζήσαμε πανέμορφες στιγμές και είμαι πολύ τυχερός που ανήκω σ αυτό το Team της επιτυχίας . Κατάμεστο μαγαζί μέχρι τις 06.00 το πρωί και τον Κωνσταντίνο να μοιράζει άπειρα ευχαριστώ και να λέει την έκφραση “σήμερα είστε μοναδικοί ” πάνω από δέκα φορές. Αποτύπωσα σε εικόνα ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο με ένα κομμάτι που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο και τα ραδιόφωνα. Το Όσα Νιώθω που όταν το ερμήνευσε χθες ο Αργυρός το μαγαζί όλο τον συνόδευσε. Έχω πολλά βιντεάκια αλλά αυτό μου έκανε εντύπωση και δείχνει εκτός από το πόσο ανάγκη έχει ο κόσμος να περάσει καλά και να χαλαρώσει από την δύσκολη καθημερινότητα, το πόσο αγαπά και στηρίζει την δουλειά αυτού του καλλιτέχνη.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...Εδώ

Φωτογραφικό υλικό: Bαγγέλης Τασουλης

 

You May Also Like