Αλέξης Αγγλούπας: «Με έμπλεξαν άδικα. Η φυλακή ήταν εφιάλτης»

Πρώτοι σας γράψαμε χθες για την αποφυλάκιση του Αλέξη Αγγλούπα. Μετά την είδηση όλοι μα όλοι μας ακολούθησαν γράφοντας τα δικά τους. Σήμερα φιλοξενούμε και δηλώσεις.

Τις επόμενες ημέρες ο επιχειρηματίας αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του. Να πούμε ότι αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους.

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και εγγύηση 20.000 ευρώ.

«Μετά από 13 μήνες κι ενώ έκλεισε η δικογραφία χωρίς να προκύψει κανένα νέο στοιχείο για τον εντολέα μου, άρχισε να δουλεύει το ρολόι της δικαιοσύνης για αυτόν», δήλωσε ο δικηγόρος του Χρ. Στάθης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο επιχειρηματίας λειτουργούσε ως κλεπταποδόχος για τη συμμορία των Ρομά ενώ οι κατηγορούμενοι ληστές λίγη ώρα μετά τις κλοπές φέρεται να τού έστελναν φωτογραφίες μέσω Viber με τα κλοπιμαία και αυτός εμφανίζεται να εκτιμούσε την αξία τους. Ο ίδιος μιλώντας σε οικείους του χθες έλεγε και ξαναέλεγε «Με έμπλεξαν. Η φυλακή ήταν εφιάλτης»

Ο όγκος της λείας της συμμορίας θεωρείται πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα και αφορούσε από πλυντήρια πιάτων και φούρνους μέχρι κοσμήματα μεγάλης αξίας, ρολόγια, τιμαλφή.

πηγή : nassos blog

You May Also Like