Ποιος συνεχάρη πρώτος τον Μαρλαφέκα μετά την επανεκλογή του ; – Στιγμές από το χθεσινό γλέντι

Το πρόσωπο της ημέρας στην οικονομική και επιχειρηματική ζωή της Πάτρας και του νομού γενικότερα, είναι αναμφίβολα ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας. Η παράταξη της οποίας ηγείτο, «Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία» , κέρδισε με αυτοδυναμία τις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαϊας , καθώς με καταμετρημένα 2.009 ψηφοδέλτια επί του συνόλου των 3.807 εγκύρων λαμβάνει ποσοστό 52,7% και καταλαμβάνει 16 ή 17 από τις 31 έδρες.

Ένας από τους πρώτους που τον συνεχάρη για την επανεκλογή του ήταν ο Γιάννης Μάκκας. Ο γενικός διευθυντής του διαγνωστικού κέντρου «Φροντίδα Υγείας» , ιδιοκτήτης καταστημάτων μαζικής εστίασης και -για πολλούς και διάφορους λόγους- «ένθερμος» και φανερός σύμμαχος του, δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα στιγμές από το χθεσινοβραδινό «γλέντι». Διαβάζοντας πίσω απ’ τα πιο πλατιά χαμόγελα τους, θα διακρίνει κανείς πως δικαιολογημένα η ψυχολογία , όχι μόνο των δύο φίλων αλλά και των υπόλοιπων ατόμων που απαρτίζουν την παρέα , είναι στα ύψη. 

«Είσαι φίλος αξίζεις και θα είμαστε δίπλα σου !!!!  Καλή δύναμη καλή συνέχεια !!!!» ήταν το σχόλιο με το οποίο ο κος Μάκκας συνόδευσε τη λεζάντα της ανάρτησης του.

Φωτογραφία του Γιάννης Μάκκας.

Φωτογραφία του Γιάννης Μάκκας.

You May Also Like