Παναγιώτης Βασιλειάδης : Σχόλιο για δημοσίευμα του «PatrasGossip» με φόντο την φιλανθρωπική εκδήλωση

Είναι σημαντικό να αναδεικνύουμε πρωτοβουλίες ισχυρών ανθρώπων. Ειδικά αυτή την εποχή , που η ζωή μας βολοδέρνει σαν ακυβέρνητο καράβι στα φουρτουνιασμένα κύματα της οικονομικής κρίσης , στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Εκτιμούμε πώς ενέργειες όπως αυτή του Παναγιώτη Βασειλιάδη, να εργασθούν την Πέμπτη 15/3 αφιλοκερδώς και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν σε συλλόγους και ιδρύματα της πόλης μας που έχουν σχέση με παιδιά, ανοίγει νέους δρόμους . Δρόμους που με πυξίδα την ελπίδα σε οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον, δρόμους που αδιαφορούν σε κάθε πράξη προσήλωσης στον ατομικισμό . 

Η απόφαση αυτή , που αφορά το Ρομέο, κατά την ιδιοκτήτη του σημαίνει : Οικογένεια, αγάπη, παιδιά , προσφορά . Από την άλλη τι δείχνει αυτό για τον χαρακτήρα του, ξέρετε;  Πως το στοιχείο της δωρεάς συνιστά για τον αυτοδημιούργητο επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων άγραφο νόμο της ζωής του . Και όχι απλά μια κίνηση αλτρουισμού και φιλανθρωπίας.  Εκτός από το επιχειρηματικό μυαλό , το όραμα, την διορατικότητα και την τρέλα του για την δουλειά, συστατικά που τον έφτασαν στην κορυφή, δείχνει πως πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος . Και ως εκ τούτου, παραμένει «βαθιά ανήσυχος» για τον διπλανό του. 

Αν μη τι άλλο, είτε τον συμπαθείς είτε όχι, οφείλεις να παραδεχθείς πως πρόκειται για ένα αξιέπαινο εγχείρημα που αξίζει και πρέπει να βρει και άλλους μιμητές. Γιατί μόνο έτσι, αν γίνουμε μια γροθιά, θα καταφέρουμε να αντισταθούμε στο «καθεστώς» των ημερών.

Την ίδια ακριβώς θέση διατύπωσε μόλις προ ολίγων ωρών και ο ίδιος, με σχετική ανάρτηση στο facebook, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τo δημοσίευμα του «PatrasGossip» για καλοκαιρινή επέκταση . ( Θυμηθείτε εδώ ).  Νωρίτερα, πάντως, θα προηγηθεί η έλευση του Αντώνη Ρέμου, για το οποίο σας παραθέσαμε όλες τις λεπτομέρειες. (Θυμηθείτε εδώ).

Διαβάστε αναλυτικά :

«Αφού μπήκαμε στον έκτο μηνά αυτής της ονειρεμένης χρονιάς και ακούτε διάφορα….
Εχει πολυ μικρότερη σημασια τι θα κανει το ROMEO PLUS PATRAS το καλοκαιρι……!!!απο την καθιερωμένη ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ οπου ολοι θα εργαστούν αφιλοκερδως και ολα τα εσοδα θα μοιραστουν στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ και σε ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ..
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολο το προσωπικό του ROMEO PLUS PATRAS ….
Και ακομα μεγαλύτερο ευχαριστω σε ολους ΕΣΑΣ που καθοδηγείτε τις σκεψεις και τα συναισθηματα μας με την αγαπη και την στηριξη σας…!!!»

Φωτογραφία του Panagiotis Vasiliadis.

You May Also Like