Μόνο εδώ. Πώς ο Μαϊ-Ντάνος, σνομπάρε τους Survivors στον Ρουβά

Το Ντάνος είσαι «μαϊντανός» το έγραψαν στην Κύπρο, πριν από κάνα μήνα. Ναι είχαν την πρωτιά και το παραδέχομαι. Τότε που πήρε σβάρνα όλα τα κανάλια και τα περιοδικά. Σήμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει σταματημό. Πάει από πρεμιέρα σε πρεμιέρα, εκδήλωση σε εκδήλωση, ντυμένος γαμπρός και νομίζει πως είναι ο νέος σούπερ σταρ της Ελλάδας.

Έτσι και την Παρασκευή το βράδυ πήγε στον Ρουβά. Ναι. Και καλά να δει την Ειρήνη Παπαδοπούλου, θα πουν κάποιοι, η οποία είχε καλέσει όλους τους παίκτες.

Όμως για να δούμε…. Πόζαρε μαζί της; Γιατί με τους άλλους δεν τον είδαμε. Τα παιδιά του Survivor είχαν ένα τραπέζι και ήταν όλοι μαζί, ακόμα και η Λάουρα που δεν την πολυβλέπουμε (και μπράβο της). Όμως ο Μαϊ-ντάνος δεν κάθισε εκεί. Οι φαν του που βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί δεν το περίμεναν. Κάποιοι ξενέρωσαν.

Οι ίδιοι μου μετέφεραν πως τον είδαν κάπου αλλού μακριά τους με μια ξανθιά. Γνωστή και πολύ καλή παρουσιάστρια. Την Μαρία Μπακοδήμου. Όχι μόνοι τους και με παρέα μαζί τους. Άλλη. Όχι από ριάλιτι επιβίωσης. Ξεχωριστά.

Γιατί δεν θέλει να τον συνδέουν με τα παιδιά που πήγαν στο Survivor. Στο παιχνίδι που τον ανέδειξε νικητή και που ευθύνεται για τη σημερινή του δημοτικότητα. Και αυτός το «φτύνει» έτσι. Γιατί Γιώργο μου; Τα παιδιά που δεν κάθισες μαζί τους, δεν κάνουν κάτι αυτή τη στιγμή; Δεν εργάζονται;

Κάνουν. Ο καθένας κάνει αυτό που ξέρει. Έχει μια ιδιότητα.

Μέχρι και η Σόφη Πασχάλη που δεν γούσταρες γιατί είναι από «τζάκι» και έχει λεφτά, δεν επαναπαύεται σε αυτά. Δουλεύει ως γυμνάστρια καθημερινά. Χρόνια τώρα. Εσύ τι έχεις; Τι κάνεις;

Απολαμβάνεις τα χρήματα που κερδίζεις από τα διαφημιστικά και έχεις πάρει σβάρνα τα μπουζούκια; Εμ το άλλο;

Είπε στην παρέα του πως δεν ήθελε να βγει φωτογραφία μαζί τους. Και πως το ζήτησε ευγενικά και από τους φωτογράφους. Αυτά συζητούσαν… το πόσο ξεχωριστός είναι… Άραγε με το Σάκη θα βγήκε ή τον φτύνει και αυτόν;

Δεν «ξυπνά», δυστυχώς για εκείνον. Συνεχίζει και θα χάσει. Και το ξέρει μέσα του. Ίσως πια να μην μπορεί να ξεφύγει. Έχουν πέσει πάνω του κοράκια που δεν μπορεί πια να αποφύγει. Ήδη έχω μάθει πως μεγάλα περιοδικά τον βαρέθηκαν. Και ζητούν μόνο εικόνα του με σύντροφο για να τον παίξουν. Αν εμφανίσει κάποια φορά.

Το γράφω πάλι. Το Survivor 2 έρχεται. Και οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ «έφτιαξαν» τον Ντάνο! Όχι ο ίδιος. Το καλό μοντάζ, η προστασία πολλές φορές από διάφορα και το συμβόλαιο που είχαν οι παίκτες όταν βγαίνουν να μην λένε ΤΙΠΟΤΑ που συμβαίνει εκεί.

Και τα στελέχη του ΣΚΑΙ ξέρουν πολύ καλά πώς να δώσουν στον κόσμο έναν νέο Νταρ-ΝΤΑΝΟ. Καλύτερο από τον Μαϊ-Ντάνο. Ο καιρός πλησιάζει και θα πάψουν να ασχολούνται μαζί του.

Εκτός από κάτι 14χρονα που έτσι κι αλλιώς περνούν την εφηβεία τους μαζί του μέχρι κι αυτά να βρουν άλλη αφίσα να κολλήσουν στον τοίχο τους.

Το νου σου Ντάνο. Με αγάπη πάντα!

πηγή : nassos blog

You May Also Like