Το μεγάλο μυστικό του Βρυώνη. Το ραντεβού και η άδεια

Ο Φίλιππος Βρυώνης μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει το νεοσύστατο τότε Epsilon να παίζει μπαλίτσα ανάμεσα στα μεγάλα κανάλια και μάλιστα πολύ καλή. Η απόφαση του για την πώληση του Epsilon στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη ξάφνιασε πολλούς. Όμως ακόμη κι αυτό δεν ήταν κάτι απλό. Ήταν σχεδιασμένο και μελετημένο απο την πρώτη μέχρι την τελευταία λεπτομέρειά του.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ότι με αυτή του την κίνηση αποφάσισε να απέχει από τις τηλεοπτικές επιχειρήσεις, κρατώντας ωστόσο τον τηλεοπτικό σταθμό Extra. Δεν ήταν κι άλλοι που έσπευσαν να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα, προωθώντας σενάρια περί παγώματος της πώλησης και άλλα χαριτωμένα.

Αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος πώς τίποτε από τα παραπάνω δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Ο Βρυώνης είναι εδώ. Και απ ότι μαθαίνω όχι μόνο θα συνεχίσει να ασχολείται με την τηλεόραση… αλλά θα διεκδικήσει άδεια πανελλαδικού καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με πολύ μεγάλο μιντιακό όμιλο της Τουρκίας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να χαροποιήσει τους ανταγωνιστές του, εγκαταλείποντας τα μίντια… Η συνέχεια έπεται πολύ ενδιαφέρουσα…

πηγή : nassos blog

You May Also Like