Κατερίνα Καραβάτου : Με ποιον δημοσιογράφο δείπνησε χθες στη Πάτρα -Η αποκάλυψη για τη συνάντησή τους (ΦΩΤΟ)

Ξένοιαστες στιγμές απόλαυσε η Κατερίνα Καραβάτου στη Πάτρα, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση. Χθες μάλιστα το απόγευμα , πριν παρευρεθεί στα εγκαίνια του «Μαγικού Χωριού των Ξωτικών» , καθώς, όπως γνωρίζετε, ήταν η επίσημη προσκεκλημένη για τη φωταγώγηση του δέντρου, στον μόλο της Αγίου Νικολάου, απαθανατίστηκε σε γνωστό εστιατόριο. 

Στο συγκεκριμένο consept , που όμοιο του δεν έχει ξαναδεί ολόκληρος ο νομός τέτοια εποχή, στην ομορφότερη γιορτή του χρόνου, υποστηρικτής χορηγός είναι το «Σχαραβαίο» . Διόλου «τυχαία» λοιπόν, που η επιχείρηση του Κωνσταντίνου Ερμή, στην Ηρώων Πολυτεχνείου, επελέγη από την γνωστή τηλεπερσόνα και τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη. Ο τελευταίος πάντως συμπίπτει , εκτός από στενός της συνεργάτης  στην πρωινή εκπομπή του Star , «Στη φωλιά των Κου Κου», να είναι και αυτός που «τρέχει» την επικοινωνιακή στρατηγική αυτής της ιδιωτικής πρωτοβουλίας .

Η οποία, κατά κοινή ομολογία, έφερε φέτος στην Πάτρα αυτό που έλειπε, αυτό που σε άλλες πόλεις της χώρας έχει γίνει κατορθωτό τα τελευταία χρόνια μέσα από δημοτικές και κρατικές δομές: ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό για μικρούς και μεγάλους. Το «Μαγικό Χωριό των Ξωτικών» άνοιξε τις πύλες του χθες (Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου) και θα διασκεδάζει, ψυχαγωγεί και εκπαιδεύει πατρινούς και μη επισκέπτες μέχρι το πέρας των εορτών. Σε μία πολύ μεγάλη έκταση εντός των τειχών της πόλης, με μία πλούσια γκάμα υπηρεσιών και –το σημαντικότερο- με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Δείτε όλα όσα αναφέραμε σε ένα στιγμιότυπο. 

You May Also Like