Τηλεθέαση. Black Friday για τον Αντ1. Η τρύπα η Νικολούλη και ο Κοκλώνης

Στρατηγικά η κίνηση του Alpha να βάλει στην πράιμ ταίμ ζώνη του πριν την έναρξη της Νικολούλη -ένα τέταρτο πριν από τα μεσάνυχτα-την παιδική ταινία Lion King ήταν και χθες απολύτως πετυχημένη. Ο σταθμός κράτησε 20άρια καθ΄ όλη την διάρκεια των ωρών μεταξύ 21.00-00.00 με την Αγγελική κατόπιν να «παίζει μπαλίτσα» μόνη της.

Για μια ακόμη Παρασκευή η μαύρη τρύπα του Αντ1, έφερε παλινωδίες στα νούμερα τηλεθέασης με το καράβι να βουλιάζει και τον μόνο να δείχνει πώς έχει δυναμική να είναι ο Κοκλώνης. Και το γράφω έτσι «ακουμπώντας» στα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης. Ο Mr. Travel πήρε lead in 5% και κατάφερε με την Εβελίνα Παπούλια και ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στο Εδιμβούργο να ανέβει στο 12%. Νούμερο μικρό μεν για τον Αντ1 αλλά τεράστιο σε σχέση με τον «πάτο» που παρέλαβε.

Αυτό τι δείχνει; Δείχνει δυναμική. Έχουμε γράψει για την συγκεκριμένη εκπομπή. Είναι μια παραγωγή πανάκριβη που καίγεται την συγκεκριμένη ώρα. Κι αυτό αποδείχτηκε πριν από δυο εβδομάδες όταν ο Λάτσιος έπαιξε ένα επεισόδιο σε επανάληψη απόγευμα Σαββάτου και σκαρφάλωσε στο 22%.

πηγή : nasssos blog/gossip tv.gr

You May Also Like