«Σκοτώθηκαν» Φλαμής – Ρηγόπουλος στη συνέντευξη τύπου του Π.Κρίκη- Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες για την αναβολή του debate

Δεν χρειάζεται να είσαι ο εξυπνότερος άνθρωπος στον κόσμο, με υψηλότερο δείκτη ευφυίας από τον Αϊνστάιν και τον Στίβεν Χόκινγ , για να καταλάβεις ότι τεταμένο παραμένει το κλίμα στην τελική ευθεία για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας . Δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε τεστ πιστοποίησης της ταχύτητας ή της ποιότητας του νου . Το αντιλαμβάνεσαι και μόνος του, ότι η σφοδρή αντιπαράθεση Μαρλαφέκα-Κρίκη έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια μιας συνηθισμένης προεκλογικής καμπάνιας .

Τα απόνερα αυτής της έντονης αντιπαλότητας αφήνουν σημάδια και στην μιντιακή πιάτσα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Παράταξης “Επιμελητήριο για όλους” , με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Κρίκη, όταν η ερώτηση του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Φλαμή περί αναβολής του debate, ήταν και το έναυσμα για να «ανάψουν» τα αίματα . «Όλα απαντήθηκαν σ ένα δελτίο τύπου», ήταν η απάντηση του Παναγιώτη Ρηγόπουλου στον συνάδελφο του και συμπλήρωσε «Δεν κάνουμε εκπομπή εδώ . Θέατρο είναι αυτό τώρα;»

Η συνέχεια ήταν άκρως επεισοδιακή . Μάλιστα, ακούστηκαν και βαριές κουβέντες , εκτός βέβαια συνέντευξης τύπου. Από την μεριά του, ο Κων. Φλαμής έδειχνε να …τα χει πάρει στο κρανίο , μη διστάζοντας να εκτοξεύσει και αρκετά «γαλλικά» στον μέχρι πρότινος συνεργάτη του. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αξίζει να υπενθυμιστεί δε, πως,  οι τόνοι ανέβηκαν πολύ νωρίτερα. θυμηθείτε εδώ

You May Also Like