«Βόμβα» στη νυχτερινή Πάτρα : Το «πρώτο όνομα» του Posidonio έδωσε τα χέρια με το …

«Βόμβα» μεγατόνων έριξε στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας ο Πέτρος Φούφουλας . Δεν έχει παρά λίγες ώρες που ανακοίνωσε -μέσω του λογαριασμού του στο faceboook, πως ο τραγουδιστής-φαινόμενο Βασίλης Δήμας θα πραγματοποιήσει μια και μοναδική εμφάνιση την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στο Magenda, επί της Αγίου Νικολάου. 

Μαζί φυσικά με τον αδερφό του Δημήτρη, έχουν αφήσει το δικό τους ανεξίτηλο αποτύπωμα στα κοσμικά δρώμενα, γιατί απλά δεν φοβούνται μη τυχόν και αποτύχουν . Όσοι τους ξέρουν άλλωστε , επιβεβαιώνουν πως ποτέ δεν αρχίζουν μια δουλειά , μια μάχη, έχοντας τον φόβο της ήττας . Ανασταλτικός παράγοντας που, κατά τον Αριστοτέλη Ωνάση, επισκιάζει την προοπτική της νίκης . 

Με το ίδιο σκεπτικό κινήθηκαν και στην περίπτωση του Mr “Ραγίζει η καρδιά μου και σπάει” .  Ένα πρόσωπο που πολλοί θα ήθελαν να φιλοξενήσουν στο χώρο τους , μιας και το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και ο κόσμος τον ακολουθεί. Θυμίζουμε ενδεικτικά ότι μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής σε ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Το Posidonio , του Βασίλη Κοντόπουλου. Αυτό τα λέει όλα.

Οι ιδιοκτήτες του Magenda, Δημήτρης και Πέτρος Φούφουλας ξέρουν τελικά να αφουγκράζονται τις ανάγκες του κόσμου. Το αποδεικνύουν τόσα χρόνια . Το αποδεικνύουν και τώρα . 

Φωτογραφία του Petros Foufoulas.

You May Also Like