Τα χέρια ψηλά σηκώνει ο Βαγγέλης Λιόλιος : «Να μην χάσουμε το μυαλό μας»!

Είμαστε της άποψης πως όταν εάν ένας επιχειρηματίας θέλει να ακολουθήσει το δύσβατο ανηφορικό μονοπάτι της επιτυχίας, πρέπει να αποβάλει κάθε στοιχείο βολονταρισμού και να επικεντρωθεί στον στόχο του. Κάτι που έχει καταφέρει περίτρανα ο Βαγγέλης Λιόλιος . Παρά τις νίκες και τα ρεκόρ που έχει ήδη καταρρίψει, τόσο στην εταιρεία Coffee Island όσο κυρίως στην αθλητική του ενασχόληση , συνεχίζει να παραμένει προσηλωμένος στους στόχους του .Δεν θα τον δείτε ποτέ, ακόμα και μετά από πολύ μεγάλα επιτεύγματα -όπως ο θρίαμβος του Προμηθέα επί του Άρη (70-40) , να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις. Στη πραγματικότητα, όλα αυτά για τον μεγαλομέτοχο της πατρινής ομάδας είναι βλακείες που σχετίζονται με λόγους εντυπωσιασμού. Δεν είναι κάτι που τον αφορά . θα προτιμήσει να στραφεί αλλού, όπως παραδείγματος χάρη γιορτάζοντας στα μπουζούκια και επιβραβεύοντας τους παίκτες του με ένα μοναδικό πριμ. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Ο άνθρωπος που – σε πείσμα των καιρών – μας μαθαίνει πως να δημιουργούμε, να κυνηγάμε ένα όραμα ξεκάθαρο, φωτεινό για τον εαυτό μας και τους συμπολίτες μας, μένει συνεσταλμένος και παράλληλα, κρούει το κώδωνα του κίνδυνου. «Να μην χάσουμε το μυαλό μας», τους λέει επανειλημμένα ένας από τους “αθεράπευτα ρομαντικούς και αιώνια ερωτευμένους” μπασκετικούς παράγοντες. Σκοπός του , κατά πληροφορίες του «PatraGossip» , είναι να καταδείξει την σωστή μέθοδο «αναρρίχησης». Ο ιδιοκτήτης της πατρινής ομάδας κρατά χαμηλό προφίλ αφού δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πάρουν …αέρα τα μυαλά των παικτών, κάτι που μέχρι στιγμής βρίσκει εφαρμογή από όλους τους ανθρώπους του συλλόγου παρότι η βαθμολογία επιτρέπει να πουν και μια κουβέντα παραπάνω.

«Είναι μια μεγάλη και ιστορική νίκη για τον Προμηθέα. Είμαστε χαρούμενοι και για τη νίκη και για την εμφάνιση και για την παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες. Η ατμόσφαιρα στο «Τόφαλος» ήταν υπέροχη, μπασκετική, χαίρεται κανείς να την ζει» είπε αρχικά ο Βαγγέλης Λίολιος και πρόσθεσε: «Και θέλω να στείλω ένα μήνα, όσο υπάρχει αυτός ο υπέροχος κόσμος, εμείς θα είμαστε εδώ και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τον ευχαριστήσουμε. Πολλά συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και στους παίκτες της ομάδας μας. Σήμερα πανηγυρίζουμε και από αύριο δουλειά για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο στην Κρήτη.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό που όλη η Ελλάδα είδε μέσω της ΕΡΤ την ομάδα μας, την ατμόσφαιρα κ.λπ. Αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για εμάς».

You May Also Like