«Πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του»

Οι παροιμίες σε όλες τις χώρες είναι απόσταγμα της πολύχρονης λαϊκής σοφίας. Έτσι , και η παροιμία του τίτλου, που θέλει να πει εμφατικά ότι οι άνθρωποι μέχρι να πεθάνουν δεν αλλάζουν τις συνήθειές τους. Ειδικότερα , οι άνθρωποι της νύχτας, αν όχι όλοι οι περισσότεροι , με τον έναν η τον άλλον τρόπο μας έχουν συνηθίσει να κυνηγούν την αβάσταχτη ελαφρότητα του θεαθήναι.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο Βασίλης Πράπας . Ο ιδιοκτήτης των καφέ μπαρ ZIZU, BIKERS και LE PATRON δεν έχει ποτέ κρύψει την επαγγελματική του διαδρομή . Πως από γιαπής έγινε χαρλεάς! Ναι καλά ακούσατε . Η αλήθεια είναι πως οι γρήγορες μηχανές -και δη οι Harley- είναι το αντικείμενο του πάθους του. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ίδιος πάντως απάντησε ότι προτιμάει στην καθημερινή του ζωή να οδηγάει μια FATBOB custom από τη Roland Sand Design.

Όσοι δε τον ξέρουν ( από χρόνια και όχι επιδερμικά ) επιβεβαιώνουν πως με αυτόν τον τρόπο , την ώρα που οι περισσότεροι συνάδελφοι του κυνηγούν την αβάσταχτη ελαφρότητα του θεαθήναι, βρίσκει τις λύσεις, όταν παύει το μυαλό να σκέφτεται .

Φωτογραφία του Vasilis Prapas.

Φωτογραφία του Vasilis Prapas.

Φωτογραφία του Vasilis Prapas.

Φωτογραφία του Vasilis Prapas.

Φωτογραφία του Vasilis Prapas.

You May Also Like