Για πρώτη φορά το «Μαγικό Χωριό των Ξωτικών» στην Πάτρα ! Αποκαλυπτήρια με Κατερίνα Καραβάτου και πολλές άλλες εκπλήξεις

Μια ολόκληρη Χριστουγεννιάτικη πολιτεία με πολλές δράσεις και εκπλήξεις.

Διάχυτος ενθουσιασμός επικρατεί σε όλους μας, μικρούς και μεγάλους, στο άκουσμα πως επιτέλους η Πάτρα φέτος τα Χριστούγεννα ξεφεύγει εντελώς από τα συνηθισμένα και πειραματίζεται με σχέδια που ξεπερνούν κάθε φαντασία . Δεν αναφερόμαστε στα φωτάκια και τα αστέρια που τοποθετήθηκαν ήδη στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, από τα συνεργεία των υπηρεσιών του Δήμου . Η είδηση έγκειται στο να ξέρεις πως για έναν ολόκληρο μήνα οι οικογένειες όλου του νομού θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να χαρούν την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία της νέας εποχής. Χωρίς μάλιστα να πρέπει να ταξιδέψουν «γι’ άλλες πολιτείες» και το καλύτερο απ’ όλα , με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο.

Το «Μαγικό Χωριό των Ξωτικών» είναι προ των πυλών στον Μώλο της Αγίου Νικολάου , αφού ξεκίνησε σήμερα (Τρίτη 5/12/17) η εκτέλεση των εργασιών .  Αδιαμφισβήτητα δεν θα είναι κάτι κοινότυπο , αλλά μια πραγματική υπερπαραγωγή. Στον ίδιο χώρο θα στηθούν και υπερσύγχρονα παιχνίδια που έρχονται κατευθείαν από την Ιταλία και όμοια τους δεν έχουν έρθει ούτε στην Αθήνα. 

Για την εξέλιξη αυτή , να στηθεί δηλαδή ένα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο χωριό στο παλαιό λιμάνι με καθημερινά δρώμενα και χωρίς χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση , θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί η υπογραφή της συμφωνίας μεγάλης εταιρίας με το Δήμο Πατρέων.

Μπορεί ο καιρός να πήγε πίσω το χρονοδιάγραμμα των διοργανωτών , αλλά πλέον τίποτα δεν τους σταματά για ότι πιο όμορφο έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια , τέτοια εποχή . Μια εποχή που οι άνθρωποι αναζητούν μικρά πράγματα που θα τους κάνουν χαρούμενους. Σε πρακτικό επίπεδο είναι ενδεικτικό πως η εταιρεία έστειλε πρόσκληση με εκδήλωση για αυτή την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια . Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου θα ανάψει το δένδρο ύψους 18 μέτρων, που (ξανατονίζουμε) από σήμερα στήνεται στο Μώλο. 

 

You May Also Like