Φούφουλας-Παναγόπουλος : Γιατί κέρδισαν φέτος το «στοίχημα» τ’ Αγιαντρεός στην πατρινή νύχτα (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Ακούμε , διαβάζουμε, βλέπουμε από εδώ και από εκεί διάφορα δημοσιεύματα για γεμάτα μαγαζιά… sold out και «τεράστιες επιτυχίες» σχημάτων στην Πάτρα , με αφορμή φυσικά τη γιορτή του Πολιούχου της Αγίου Ανδρέα . Δεν σας κρύβουμε πώς χαιρόμαστε πολύ να βλέπουμε τον κόσμο να παραμερίζει -έστω και προσωρινά- τις σκοτούρες του, βρίσκοντας διέξοδο στην νυχτερινή διασκέδαση και στηρίζοντας τα τοπικά σχήματα. Ποια είναι όμως η αλήθεια; Πόσο αληθινές είναι οι εικόνες αυτές; Και πώς κανείς αξιολογεί την επιτυχία;

Την αξιολογεί εισπρακτικά ή με εικονικά στοιχεία ; Εννοούμε μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πώς ο ανταγωνισμός φέτος ήταν πιο «σκληρός» από κάθε άλλη χρονιά, καθώς οι εμπλεκόμενοι επιχειρηματίες είχαν δώσει …ότι είχαν και δεν είχαν. Οι μεν και οι δεν έπαιξαν τα ρέστα τους, είχαν πολυδιαφημίσει αυτή τη μέρα, με αφισοκόλληση, πληρωμένα άρθρα , χορηγούμενες αναρτήσεις, καταφέροντας- εξ’ όψεως τουλάχιστον- να πετύχουν το σκοπό τους. Να δουν τα μαγαζιά τους ασφυκτικά γεμάτα.

Ωστόσο , είτε συμφωνεί κάποιος είτε όχι με τον συλλογισμό μας , οφείλει να παραδεχτεί ότι το μοναδικό μαγαζί που «μας έκανε κλικ», ξέφυγε από τα  τετριμμένα , διέκρινε έγκαιρα τις ανάγκες των πελατών και πως να τις ικανοποιήσει , ήταν το W -Rio. Σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο αφενός η παρουσία του Ηλία Καμπακάκη , στην πρώτη του εμφάνιση στην Πάτρα , και αφετέρου o Δημήτρης Φούφουλας με τον Παναγόπουλο. Χάρη στην ήπια και προσεγμένη επικοινωνιακή προβολή που ακολούθησαν, αποφεύγοντας τις πολλές κουβέντες , αλλά και το δεδομένο «γκελ» τους στον κόσμο, τελικά κατάφεραν το ακατόρθωτο. Να προσελκύσουν ότι καλύτερο και ποιοτικότερο υπάρχει σήμερα στους κύκλους της κοσμικής και επιχειρηματικής Πάτρας. 

Βασική επιδίωξη για κάθε μαγαζί. Μιλάμε για «κατόρθωμα», το οποίο  συνιστά και ένα μάθημα για το πώς πρέπει να «τρέχουν οι ναοί διασκέδασης… στην εποχή της κρίσης.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ PATRAS TV

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

You May Also Like