Απάντηση του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου σε δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στο καρτέλ κοκαΐνης του Κολωνακίου

Σε «αναμμένα κάρβουνα» και με την «ουρά κάτω από τα σκέλια» κάθονται τις τελευταίες ώρες δεκάδες λαμπερά ονόματα της showbizz , ανάμεσα τους παρουσιαστές, ηθοποιοί, μοντέλα, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες , οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε κύκλωμα ναρκωτικών με έδρα το …Κολωνάκι. 

Συνολικά 27 άτομα θα καθίσουν στο εδώλιο, τον ερχόμενο Μάιο, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» , με τίτλο «Όλα τα ονόματα στο κύκλωμα της κόκας», δυναμίτισε ακόμη περισσότερο το ήδη ηλεκτρισμένο κλίμα στις τάξεις της ξένοιαστης-κατά τα άλλα- κοσμικής Αθήνας . Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται, σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, και ο βενιαμίν της οικογένειας Σταθοκωστόπουλου, Βασίλης , πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου και άλλων επώνυμων γυναικών.

Ο ίδιος πάντως δεν έκατσε με ..σταυρωμένα τα χέρια, και σε επιστολή που κοινοποίησε προς το «PatrasGossip» και στα υπόλοιπα ΜΜΕ, αναφέρει : 

«Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι με έκπληξη, μεγάλη αγανάκτηση και οργή αντίκρισα φωτογραφία μου στο σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» με τίτλο «ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ» συνδέοντας αυθαίρετα και αβάσιμα το όνομα μου με την συγκεκριμένη εγκληματική πράξη, ενώ ουδεμία σχέση έχω με τέτοιες συνήθειες και δραστηριότητες.

Επειδή το πρόσωπο που αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα έχει απλώς το ίδιο ονοματεπώνυμο με εμένα, ανήκει σε άλλη οικογένεια επομένως αυθαίρετα και εσφαλμένα έχει δημοσιεύσει φωτογραφία μου. Θα ήθελα δε να διευκρινιστεί ότι τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου δεν συνεργαζόμαστε επιχειρηματικά με τον κύριο Βασίλειο Σταθοκωστόπουλο και το μόνο κοινό στοιχείο μας είναι η συνωνυμία.

Η εν λόγω δημοσίευση είναι καθ’ όλα συκοφαντική για το πρόσωπο μου και την οικογένεια μου με επιβλαβείς προεκτάσεις για την επιχειρηματική μου φήμη καθότι θέλει να εμπλέκομαι σε κύκλωμα κοκαΐνης, γεγονός που είναι απολύτως ψευδές και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην επαγγελματική μου υπόσταση.

Προκειμένου να αποτραπεί τυχόν αναπαραγωγή του εν λόγω δημοσιεύματος και της ψευδούς αναφοράς του στο πρόσωπο μου από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας παρακαλούμε πολύ όπως λάβετε σοβαρά υπ΄ όψιν την παρούσα και απέχετε από την αναδημοσίευση τέτοιων ψευδών ειδήσεων και συνδέσεων του ονόματος μου με την εγκληματική συμπεριφορά που αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα, κατά του εκδότη του οποίου θα καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές.»

You May Also Like