«Προσπάθεια στοχοποίησής από τον Μαρινάκη», βλέπει ο Αϊδινιώτης – Τι δηλώνει στο «PatrasGossip» για το βήμα της Πάτρας!

Έχει πολυδιαφημιστεί αυτή η απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, να δώσει τη διοργάνωση των πανελληνίων πρωταθλημάτων (7-9/12) στο σωματείο του Ολυμπιακού. Το κλίμα έχει αρχίσει να θυμίζει… ποδοσφαιρικό ντέρμπι αιωνίων, κάτι που αναμένεται να πολώσει περισσότερο την ατμόσφαιρα, σε ένα άθλημα όπου δεν υπάρχουν τα μέτρα ασφάλειας του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν ακόμα και κραυγές για «μητέρα όλων των μαχών» και ψίθυροι για σκάνδαλα, μίζες , διασταύρωση αντιτιθεμένων συμφερόντων , αλλά και για την αρχή ενός νέου πολέμου.

Δεκάδες άρθρα σε εφημερίδες , sites και blogs, που ελέγχονται από συγκεκριμένα πρόσωπα και από τις δύο πλευρές, δυναμιτίζουν ακόμη περισσότερο τις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ των οργανωμένων των δύο «αιωνίων» στην πυγμαχία!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αϊδινιώτης, μίλησε στο «PatrasGossip» με αφορμή το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα διοργανώσει τα Πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών – γυναικών, κατηγορίας ELITE στο ‘Παναγιώτης Σαλπέας’: «Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πως πίσω από την απόφαση-φιάσκο των αρμόδιων φορέων , να παραχωρήσουν απροκάλυπτα και «φόρα παρτίδα» την έδρα στον Ολυμπιακό, αντί να επιλεγεί ουδέτερο γήπεδο, υπάρχει δόλος. Στόχος αυτών που μηχανεύτηκαν παράνομα και ανήθικα μέσα για να επιτύχουν τον σκοπό τους, είναι να διασύρουν εμένα προσωπικά και τους αθλητές του. Ξεκαθαρίζω, ωστόσο, προς όλες τις κατευθύνσεις , πως σε καμία περίπτωση δεν θα πέσω στο λάκκο που μου έσκαψαν . Αιτούμεθα να αλλάξει η έδρα. Αν δεν γίνει αυτό, απλά δεν θα παραστώ σε ένα τελικό παρωδία , που -ας μην κοροϊδευόμαστε -υποκινείται υπόγεια από τον Βαγγέλη Μαρινάη και τους ομοϊδεάτες του».

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αϊδινιώτης, δεν παρέλειψε να σχολιάσει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, περί επέκτασης των “πρασίνων” στην Πάτρα«Είμαι πολύ περήφανος για αυτό το βήμα . Που σε λίγο καιρό , παιδιά αρκετά ταλαντούχα και σκληροτράχηλα , προερχόμενα από την Πάτρα , που θεωρείται πανελλαδικά “πυγμαχουπολη”, θα μπορούν να ενσωματωθούν στα σπλάχνα μας. Στον Παναθηναϊκό, τον πρωταθλητή σύλλογο» , υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

You May Also Like