Ειρήνη Λαγούδη , η εξαίρεση του κανόνα

Η Ειρήνη Λαγούδη αποδεικνύει πως δεν υπάρχει κάτι που να αξίζει σε αυτή τη ζωή και να μην απαιτεί επιμονή και προσπάθεια. Έτσι , και με την καλλιτεχνική της πορεία , που ναι μεν αργά αλλά με σταθερά βήματα , ήρθε για να μείνει και να πετύχει .

Έμπειρη τραγουδίστρια, πραγματική διασκεδάστρια, ξεκίνησε πρόσφατα τις εμφανίσεις της σε ένα από τα πιο αυθεντικά στέκια για νυχτερινή ζωή στην Αθήνα, το Voice, μαζί με τον Γιώργο Βελισσάρη, την Γιώτα Γρίβα , την Ματίνα Μέρη και άλλα  πρόσωπα που ξεχωρίζουν.

Το πρόγραμμά της έχει ποικίλες μουσικές επιρροές και η εμφάνισή της συζητείται πολύ, αφού για πρώτη φορά μια τραγουδίστρια κάνει την διαφορά . Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην καλόγουστη , ευπρεπή μα καθόλου ευτελής και έκφυλη εξωτερική της εμφάνιση , μα περισσότερο από όλα στο πλαίσιο μέσα στην οποία έχει επιλέξει να κινηθεί .Ουσιαστικά , η γεννημένη στην Κοζάνη αλλά μεγαλωμένη στην Αθήνα λαϊκή αοιδός, δείχνει πως στο «βρώμικο» χώρο της νύχτας υπάρχουν και εξαιρέσεις . Υπάρχουν και αυτές , οι λιγότερο «περπατημένες» , που δεν επιτρέπουν σε κανέναν να αμφισβητεί το ήθος και την ακεραιότητά τους. Τον χαρακτήρας τους .

Επομένως , δεν πρέπει για λάθη & σφάλματα των άλλων , να καταταχθούν οι πάντες στο ίδιο «τσουβάλι» . Η Ειρήνη έδειξε το δρόμο . Καιρός να ακολουθήσουν και άλλες …

Φωτογραφία της Eirini Lagoudi.

Φωτογραφία της Eirini Lagoudi.

Φωτογραφία της Eirini Lagoudi.

Φωτογραφία της Eirini Lagoudi.

Φωτογραφία της Eirini Lagoudi.

You May Also Like