Σπάνια εξομολόγηση του Βασίλη Καρρά στο «Late Night»

Μία ιδιαίτερη τηλεοπτική εμφάνιση του σημαντικού λαϊκού τραγουδιστή απόψε στον ΑΝΤ1

Εμφανίζεται σπάνια και ακόμη πιο σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Ο Βασίλης Καρράς με τις δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές ήλθε από την Θεσσαλονίκη και έδωσε συνέντευξη στο «Late night» και τον Γιώργο Λιάγκα.

Μεταξύ άλλων, ο λαϊκός ερμηνευτής παραδέχεται ότι είχε «ψωνιστεί» λόγω της μεγάλης αγάπης του κόσμου, αποκαλύπτει τί λέει στον εαυτό του κάθε φορά που κοιτάζεται στον καθρέφτη, μιλά για το πώς γνωρίστηκε με τη γυναίκα του, πώς ερωτεύτηκαν και πώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάλαβε ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του.

Μιλά για τη σχέση του με την κόρη του Ειρήνη και ποιός ήταν πάντα ο μεγάλος του φόβος γι’ αυτήν. Παραδέχεται πόσο εύκολο είναι να μπλέξει ένας άνθρωπος που δουλεύει νύχτα με ουσίες και ποτά και μιλά ανοιχτά για το διαχωρισμό έντεχνων και λαϊκών τραγουδιστών, καθώς και για το πώς τον αντιμετωπίζουν οι λεγόμενοι ποιοτικοί καλλιτέχνες.

Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το παράπονό του, σχετικά με την επιθυμία του να κάνει μια συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής. Συγκινείται βαθιά όταν μιλάει για τον Παντελή Παντελίδη, για τη σχέση τους και την καθημερινή τους επαφή. Ακόμη: Εξομολογείται για πρώτη φορά τί θα κάνει όταν αποσυρθεί αλλά και ποιον θεωρεί άξιο συνεχιστή του.

You May Also Like