Ό,τι πιο ιδιαίτερο στην νυχτερινή Πάτρα ! : Μπήκαμε στο νέο και ανανεωμένο εκπληκτικό χώρο του πολυσυζητημένου Club 66 , που ανοίγει στην αγαπημένη γωνιά (pics)

Το έχουμε ξαναπεί, όλα προκύπτουν στη ζωή ως θέμα επιλογών και προτεραιοτήτων. Πρέπει να ξεχωρίζεις τα σημαντικά από τα… ασήμαντα. Υπό αυτή την έννοια, υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες ατόμων που ερμηνεύουν τα δεδομένα, πριν καταλήξουν σε κάποια απόφαση . Στη μεν πρώτη υπάγονται oι οπτιμιστές , οι οποίοι ελπίζουν σε ένα ευνοϊκό αίσιο μέλλον , ενώ στην αντίπερα όχθη συναντάμε τους πεσιμιστές .Όπως καταλάβατε, η  στάση απέναντι στη ζωή εκφράζεται με το να αντιμετωπίζουν τα πάντα από την κακή τους όψη.

Με βάση την παραπάνω ανάλυση, είναι προφανές πως οι συντοπίτες επιχειρηματίες, Αντώνης Καμπάκος και Γιάννης Ρουμελιώτης, υπάγονται στους πρώτους . Επειδή ακριβώς, δεν κάθονται σχεδόν ποτέ ήσυχα. Για αυτούς, το ισχυρό δίδυμο του Αβαντάζ , όπως και άλλων παρεμφερών επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και αναψυχής, η οικονομική κρίση δεν αποτελεί άλλοθι για να το βάλουν ..κάτω . Ξέροντας τι θα πει… «επιτυχία» , σχεδιάζουν εδώ και μήνες την περαιτέρω επαγγελματική τους επέκταση , ανοίγοντας ακόμη ένα νυχτερινό κέντρο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα φέρει την ονομασία Club Sixty Six 66 , ενώ θα στεγάζεται πάντοτε στην αγαπημένη τους γωνία .

Ενδεικτικά θυμίζουμε ότι ακόμη δύο μαγαζιά των ιδίων προσώπων εδρεύουν λίγο πιο πέρα, επιβεβαιώνοντας και στην πράξη αυτό που εύστοχα και με χιουμοριστική διάθεση λέγεται στην πιάτσα. Δηλαδή, πως η Αγίου Ανδρέου πλέον τους ανήκει. 

Φωτογραφία του Παναγιώτης Μιχαήλ.

Εν τω μεταξύ , με ικανοποιητικό ρυθμό προχωρά η ανακαίνιση του χώρου. Ο φωτογραφικός φακός του «PatrasGossip» , για να προμηνύσει την επικείμενη άφιξη , κατέγραψε αρκετά ενδιαφέροντα στιγμιότυπα από το εσωτερικό του. Δίχως αμφιβολία, το πρώτο δείγμα μας προκαλεί πολύ θετική εντύπωση , όσον αφορά το ιδιαίτερο ύφος που «πειραματίζονται» οι αρμόδιοι .

Φωτογραφία του Kostas Belezonis B.

Φωτογραφία του Kostas Belezonis B.

Φωτογραφία του Kostas Belezonis B.

Φωτογραφία του Kostas Belezonis B.

Φωτογραφία του Kostas Belezonis B.

You May Also Like