Ξεσπά γνωστή τραγουδίστρια: «Πάνε Αμερική και ξεφτιλίζονται δίχως όρια …»

Στην Ελλάδα της παρατεταμένης κρίσης και των άλλων περιορισμών, καθώς αν και ευκόλως αντιληπτό, πολύ δύσκολα θα πετύχεις πια συνοδούς πρόθυμους να συνδράμουν. Να ενισχύσουν , υλικά παρά συναισθηματικά , συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών που αποβλέπουν να κάνουν την μεγάλη ζωή , αλλά να ξοδεύουν λεφτά άλλων . Ως γνωστόν, άλλωστε, τα κορίτσια έχουν τις ανάγκες τους. Τα έξοδά τους. Να ντυθούν με επώνυμα ρούχα. Να κυκλοφορούν τη νύχτα, να πηγαίνουν Μύκονο. Η «δουλειά» τους δεν μπορεί να τις συντηρήσει. 

Ασφαλώς, υπάρχουν ακόμη τέτοιοι τύποι , ελάχιστοι βέβαια, με οικονομική επιφάνεια και παχουλά εισοδήματα, που αποδέχονται το ρόλο του «χορηγού» , με τη διαφορά ότι πια δεν φαίνονται . Επιλογή τους είναι να συνεχίσουν τη δράση τους, παραμένοντας ωστόσο στο προσκήνιο και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα . 

Με δεδομένα τα παραπάνω, πολλές Ελληνίδες τραγουδίστριες, κυρίως οι πιο δευτεροκλασάτες, βλέποντας πως δεν διαφαίνεται φως στα εγχώρια καλλιτεχνικά λημέρια , κινήθηκαν αναλόγως. Έτσι, στην αγωνιώδη προσπάθεια τους για έλκυση νέων πόρων, βρήκαν καταφύγιο σε επιχειρηματίες της Ελληνοαμερικανικής υπηκοότητας. Οι περισσότερες εξ αυτών, κάποιες είναι πολύ γνωστές στο πατρινό κοινό, τα παίζουν όλα για όλα…με ό,τι αυτό συνεπάγεται . Πράγμα που δεν μας εκπλήσσει, καθώς στο συναρπαστικό κόσμο των αστικών μύθων της νυχτερινής ζωής στην απέραντη όχθη του Ατλαντικού, δεν υπάρχει κανένας ηθικός φραγμός, καμία αμαρτία και τίποτα το αφύσικο . Και μην ξεχνάμε φυσικά την δόξα. Στο «βωμό» αυτής της δόξας λοιπόν η και του χρήματος θίγονται αξιοπρέπειες και  εκμηδενίζεται τα πάντα . 

Είναι ενδεικτικά τα όσα αναφέρει στο «PatraGossip» εντυπωσιακή παρουσία του πενταγράμμου, για τα όσα έζησε στη «χώρα των ευκαιριών» : 

«Πάνε Αμερική , τρώνε τους γέρους , “ξεφτυλίζονται” και στην Ελλάδα το παίζουν κυρίες .Όλες , μάλλον για να είμαι δίκαιη και ακριβής στα όσα αναφέρω, σε ποσοστό ενενήντα πέντε τοις εκατό (95%) των συναδελφισσών μου λειτουργούν καθαυτόν τον τρόπο . Έπαθα πλάκα. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων , η βρώμα και η δυσωδία είναι διάχυτη ».

You May Also Like