Στο «κόκκινο» η ζήτηση για τον Ηλία Καμπακάκη ,προσκεκλημένος των Παναγόπουλου, Φούφουλα του Tαγιαντρεός

Δεν χρειάζεται να είσαι ο εξυπνότερος άνθρωπος στον κόσμο, με υψηλότερο δείκτη ευφυίας από τον Αϊνστάιν και τον Στίβεν Χόκινγ , για να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά . Δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε τεστ πιστοποίησης της ταχύτητας ή της ποιότητας του νου . Το αντιλαμβάνεσαι και μόνος του, ότι  με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται οι περισσότεροι επιχειρηματίες της Πάτρας, με την ανασφάλεια να διογκώνεται και το μέλλον τους να προμηνύεται “μαύρο” . Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα ακόμη και για αυτούς που κατά το παρελθόν, στην προ κρίση εποχή , έδειχναν πρώτοι , άθικτοι, άτρωτοι.

Στον αντίποδα της αλήθειας , ενώ το τοπίο, προς το παρόν, παραμένει θολό και επικρατεί σύγχυση στην ούτως ή άλλως «παγωμένη» αγορά της νυχτερινής διασκέδασης, καταταλήγουμε με προσοχή σε ένα συμπέρασμα. Δηλαδή πως στη σημερινή «ζόρικη» κατάσταση θα επιβιώνουν μόνο οι «ζόρικοι». Με άλλα λόγια , μιλάμε για τους έξυπνους , τους  οξυδερκείς , τους μαχητικούς , τους δουλευταράδες, τους χαρισματικούς της πιάτσας . Αυτοί που αξίζουν , έχουν διάρκεια και αφουγκραζόταν τις τάσεις και τις αγωνίες της αγοράς και με τρόπο μοναδικό τις μετουσιώνουν σε πράξη.

Δημήτρης Φούφουλας & Χάρης Παναγόπουλος

Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα περί του ερχομού του Ηλία Καμπακάκη (μάλιστα για πρώτη φορά) στην Πάτρα , σε μια πολύ σημαντική και ιδιαίτερη μέρα για την πρωτεύουσα της Αχαΐας.  Όπως έχουμε ήδη γνωστοποιήσει σε προηγούμενο άρθρο του «PatrasGossip» (ΕΔΩ), ο Δημήτρης Φούφουλας με τον Χάρη Παναγόπουλο πήραν την πρωτοβουλία να «κλείσουν» τον τάχιστα ανερχόμενο καλλιτέχνη στις 30 Νοεμβρίου, στον εορτασμό του πολιούχου Αποστόλου Ανδρέου. 

Ως συνέχεια των παραπάνω, και ενώ κάποιοι βιάστηκαν να μιλήσουν,  ωστόσο η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Το αναφέρουμε αυτό, διότι όλες οι τελευταίες πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι στο W (παραλιακή του Ρίου) θα σημειωθεί sold out. 

Κάτι καθόλου απίθανο….

Διαβάστε επίσης : «Μόνιμος κάτοικος» Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Φούφουλας!

Φωτογραφία του Δημήτρης Φούφουλας.

You May Also Like