Εκλογές ΣΚΕΑΝΑ: Τα ίδια, Παντελάκη μου, τα ίδια, Παντελή μου

Όπως γνωστοποιήθηκε το απόγευμα από τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Αχαΐας : «Η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση αναβάλλεται λόγω έλλειψης απαρτίας. Σύμφωνα με το καταστατικό , η Συνέλευση θα γίνει τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στις 16:00, στα γραφεία του Συλλόγου Αράτου 21 στον 4ο όροφο». 

Σήμερα πάντως, στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ γνωστών Πατρινών επιχειρηματιών και του προέδρου Γιώργου Κοτόπουλη . Βέβαια, δυστυχώς η ευτυχώς, εμείς δεν θα το κρίνουμε αλλά ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του, αφορμή για το ρήγμα στη συνοχή αποτελεί η διαγραφή τους από το μητρώο του συλλόγου . Χωρίς μάλιστα καν να έχουν ενημερωθεί.

Τι σημαίνει πρακτικά η εξέλιξη αυτή ; Εξηγούμε με απλά λόγια πως στις επόμενες εκλογές , που θα γίνουν πριν τις 4 Δεκέμβρη-όπως ακριβώς προβλέπει το καταστατικό – θα συμμετάσχουν μόνο τα ήδη εγγεγραμμένα 107 μέλη. Εδώ έγκειται η  δυσφορία τους προς αυτόν, αφού υποστηρίζουν πως η όλη κατάσταση είναι «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα του.

Από την άλλη πλευρά, ακόμη και να μείνουμε ανεπηρέαστοι από τα γεγονότα , χωρίς φίλτρα και μοντάζ , που έτσι πρέπει να πράττει ο «κανονικός» δημοσιογράφος , δεν παύει να μην υπάρχουν κάποια ερωτήματα τα οποία μας βασανίζουν . Εν τάχει  και πριν υπεισέλθει κάποιος στις λεπτομέρειες, συμπεραίνουμε πως : 

A) Τα περισσότερα άτομα που έχουν καταχωρηθεί στον κατάλογο , όλοι το ξέρουν σαν κοινό μυστικό πως είναι φιλικά προσκείμενα στην νυν ηγεσία .

Β) Ακόμη και να υποθέσουμε πως θα ξεκινήσει η διαδικασία της προσχώρησης νέων μελών, η χρονική συγκυρία είναι απαγορευτική . Καθώς κάτι τέτοιο θα διαρκέσει περίπου έναν μήνα, ενώ τονίσαμε ήδη πως οι κάλπες ανοίγουν πολύ νωρίτερα. 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

You May Also Like