Ξανανοίγει η συζήτηση για την Παριζιάνα

Ας συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα αρχικά: Η κάθε εποχή έχει την δική της οπτική γωνία πραγμάτων, και οπότε λογικά, προσέρχονται στην επιφάνεια διαφορετικοί τύποι ανθρώπων .  Φυσικά, προς την προσέγγιση των δυσκολιών και των ιδιαιτεροτήτων, αλλά και ενδεχομένως των ευκαιριών για να παίξουν και να δείξουν το τι μπορούν να κάνουν .

Έτσι, και σήμερα, διανύοντας μια ταραγμένη εποχή, που η ελληνική κρίση έχει πυροδοτήσει μια κρίση εμπιστοσύνης σε όλους τους τομείς, διακρίνονται «δύο μέτρα και δύο σταθμά». Από τι φαίνεται, σε αυτούς που βλέπουν το «βαρέλι δίχως πάτο» ως ευκαιρία, που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις ως το αλατοπίπερο στη ζωή, που δεν φοβούνται ακόμα και το γεγονός ότι μπορεί να χάσουν, είναι γνωστός επιχειρηματίας των Πατρών. Καταλήξαμε σε αυτό το συμπέρασμα, αφού σύμφωνα με το «PatrasGossip», ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να ξανανοίξει η «Παριζιάνα» . 

Πάντως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, πως ο συγκεκριμένος τύπος τα τελευταία χρόνια καταγράφει έντονη επιχειρηματική δράση . Πάντοτε βέβαια στο χώρο της μαζικής εστίασης, συνδέοντας μάλιστα το όνομά του με κορυφαίο νυχτερινό κέντρο. 

Ίσως , για πολλούς, η κίνηση αυτή να σημάνει πως έχει χάσει το δρόμο του για λίγο.  Δεν πειράζει όμως .  Για αυτόν μετράει πάντα η πρόθεση κι όχι το αποτέλεσμα αν και τελικά όλοι και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Τέλος , σας θυμίζουμε ότι το ιστορικό κέντρο διασκέδασης στην παραλία Βραχνείκων λειτούργησε για τελευταία φορά πριν δύο χρόνια, μάλιστα μέσω μιας συμμαχίας . Στα πρώτα βήματα της προσπάθειάς βρέθηκαν πλάι-πλάι ο Δημήτρης Μπεγλερίδης με τον Τάσο Βαρτζώκα,  όταν ο πρώτος -φτάνοντας στα μέσα της διαδρομής- τα βρόντηξε και έφυγε ….Θα είχε τους λόγους του , ή μήπως όχι ; Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Σήμερα, με μία πιο ήρεμη διάθεση και καθαρό μυαλό, ξανασκεφτόμαστε πως μικρή σημασία έχει .

 

You May Also Like