Σαρωτικός στην πρεμιέρα ο Γιώργος Βελλισάρης – Απέδειξε πως στέκεται από μόνος του (pics-video)

Πρώτη μέρα για τον Γιώργο Βελλισάρη χθες το βράδυ και όπως ήταν αναμενόμενο επικράτησε πανδαιμόνιο. ‘Ολοι θέλησαν να δώσουν το παρόν για να  ξεφύγουν από την καθημερινότητα, να παραμερίσουν τις σκοτούρες και τις έννοιες τους και να αφεθούν στο μεθύσι των δημοτικών ακουσμάτων. 

Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά , ότι ο ιδιαίτερος αυτός καλλιτέχνης, στο συγκεκριμένο είδος μουσικής που υπηρετεί, απλά δεν έχει αντίπαλο. Ο αποκαλούμενος «βασιλιάς της σαμπάνιας» έδειξε με το… καλημέρα τις διαθέσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της νυχτερινής Αθήνας, και κάτι ακόμα πιο σημαντικό . Πως δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα κατά τα άλλα «μεγάλα ονόματα»  του λαϊκού πενταγράμμου , τόσο σε φήμη όσο κυρίως σε ουσία .  Γιατί, όπως και να το δει κανείς, ανεξάρτητα απ’ τα συναισθήματά του, είτε τον συμπαθείς , είτε όχι, δεν παύει όμως να τον παραδεχθείς.

Και εν τέλει αποδείχθηκε ότι ο ίδιος κάνοντας αυτό που γουστάρει πολύ , παραμένοντας όμως ταπεινός και χωρίς κανενός είδους βεντετισμού ,  γίνεται δέκτης της καθολικής αναγνώρισης του κόσμου. 

Μεταξύ αυτών, όπως αναφέρουν οι πάντα έγκυρες πηγές του «PatrasGossip», και πολλοί Πατρινοί , οι οποίοι εθεάθησαν να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο Voice, όπου εμφανίζεται o Γιώργος Βελλισάρης. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς , οι οποίοι – κατά κύριο λόγο – προέρχονται από τον επιχειρηματικό χώρο , συνέχισαν απτόητοι την παράδοση των τελευταίων χρόνων και τον στήριξαν φανερά .

Σημειώνεται πάντως πως, η «ζημιά» της χθεσινής βραδιάς χρεώνεται στο μεγαλύτερο βαθμό σ’ έναν φίλο απ’ τα παλιά. Από την Μελβούρνη για την ακρίβεια, αφού ο Ελληνοαυστραλός Θέμης Καλαθάς βεβαίως δεν θα μπορούσε να λείπει από το…ποδαρικό του ινδάλματος του …και έκανε αυτό που όλοι περίμεναν εξαρχής.  Τι δηλαδή; Σήκωσε στον αέρα ένα ολόκληρο μαγαζί . 

Δείτε τα ψηφιακά αποδεικτικά στοιχεία,  όπως φαίνονται παρακάτω :

ΒΙΝΤΕΟΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ – ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Φωτογραφία της Georgia Ksiromeritisa.

Φωτογραφία της Georgia Ksiromeritisa.

Φωτογραφία της Georgia Ksiromeritisa.

Φωτογραφία της Georgia Ksiromeritisa.Φωτογραφία της Georgia Ksiromeritisa.

You May Also Like