H .. άλλη όψη στη «αλλαγή σκυτάλης» στο VOGUE- Διότι υπάρχει και αυτή- ΦΩΤΟ

Του Ηλία Τσίπα

Η ακριβής χρονολογία άφιξής του είναι γνωστή, πράγμα που αναμένεται να κάνει αρχής γενομένης από τις 2Μαρτίου. Αυτή είναι η ημέρα όπου Κωνσταντίνος Αργυρός, αμέσως μετά το πέσιμο -αυτό το Σαββατοκύριακο- της αυλαίας στο Fantasia και τις sold out εμφανίσεις του εκεί , ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη .Πάντα για λογαριασμό του «Vogue». 

Να θυμίσουμε βέβαια , πως το εν λόγω νυχτερινό κέντρο, ένα από τα μεγαλύτερα της συμπρωτεύουσας,που τελεί υπό την κυριαρχία του Κώστα Μπερτάκη, για χρονικό διάστημα περίπου 3 μηνών πορεύτηκε με τον Νίκο Κουρκούλη και τον Πέτρο Ιακωβίδη. Οφείλουμε, πάντως, να παραδεχτούμε πως αρχικά δεν έλειψαν και οι -προερχόμενες από συγκεκριμένα αντίπαλα στρατόπεδα- φωνές αμφισβήτησης, αν θα υπήρχε χημεία μεταξύ τους. Εντούτοις, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, «θείος και ανιψιός» έδεσαν και ταίριαξαν απόλυτα στο project που καλέστηκαν να υπηρετήσουν. Κατάφεραν ομολογουμένως να κερδίσουν το κοινό που συνέρρεε (κάθε Παρασκευοσάββατο) για να δει αυτό το ξεχωριστό μουσικό υπερθέαμα, αποκομίζοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Σχετική εικόνα

Σε όλα τα πράγματα όμως, υπάρχει και η άλλη όψη ; Τι σημαίνει , γιατί το λέμε έτσι; Οι δύο τραγουδιστές , «παλιός» και «νέος», μοιράστηκαν τον χρόνο, το πρόγραμμα δεν έκανε«κοιλιά» , ενώ έτσι εξασφαλίστηκε και το επιθυμητό για τον κ.Μπερτάκη αποτέλεσμα .  Να μην υπάρχουν κόντρες και ίντριγκες στο παρασκήνιο.

Χωρίς να έχουμε διάθεση να μειώσουμε τη μεγάλη επιτυχία , όσον αφορά στο καθαρά καλλιτεχνικό κομμάτι, χρειάζεται επίσης να σημειώσουμε κάτι πολύ σημαντικό . Πως τίποτα δεν ήρθε αβίαστα, ουρανοκατέβατα , χωρίς κόπο , και φυσικά χωρίς τη συμβολή του Κρητικού επιχειρηματία . Η απόφασή του , να επενδύσει πολλές χιλιάδες ευρώ τόσο σε πρόσωπα αλλά και σε χώρους ενόχλησε πολλούς. Κυρίως αυτούς που θεωρούσαν τον εαυτό τους πρώτο… και άτρωτο.

Αναμφίβολα, ο ίδιος ήξερε εξαρχής ότι για να χτίσει μια πορεία και στη νύχτα της Θεσσαλονίκης, για να μείνει τ ΄ονομά του στην πιάτσα, για να τον σέβονται οι μικρότεροι , όφειλε να μην κάνει προχειροδουλειες . Μόνο έτσι θα συνεχίσει να μεγαλώνει και να κερδίζει επιπλέον υστεροφημία. Μόνο έτσι θα έχει διάρκεια. Και ο Μπερτάκης έχει αποδείξει πώς δεν είναι φούσκα που κάθε χρόνο κάθε σεζόν σκάει . Έχει την ικανότητα και προπάντων την θέληση να μην διαβάζει το νέο σκηνικό με την ..παλιά ματιά . 

Αναλογιζόμενοι τα παραπάνω, θα ήταν πλεονασμός να αναφερθεί στον επίλογο, ότι με παρόμοιο σκεπτικό και πολιτική προσέγγισης θα συνεχίσει και στην περίπτωση του Αργυρού. Εσείς μην ξεχνάτε το ραντεβού, από τις 21/3 στο Vogue. 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Vogue από τις 2 Μαρτίου !

You May Also Like