Βαθαίνει η κρίση που μαστίζει τη νυχτερινή ζωή στην Πάτρα- Όνομα «βόμβα» πιθανολογείται ότι αποχωρεί

Ευρισκόμενοι στο ενδιάμεσο στάδιο, πριν μας …αποχαιρετήσει ο χειμώνας και υποδεχτούμε την καλοκαιρινή περίοδο, και όλοι , αν όχι όλοι,  η πλειοψηφία των Πατρινών επιχειρηματιών σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Το παρασκήνιο καλά κρατεί, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες ανατροπές (αποχωρίσεις προπάντων ) στο χώρο της διασκέδασης. Σύμφωνα με καλά μυημένους που παίζουν τη «νύχτα»  στα ..δάχτυλα, τα πάντα, αλήθεια, εξαρτώνται από λεπτομέρειες, καθώς το έργο των εμπλεκόμενων μερών γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, εξαιτίας της κρίσης.

Τώρα, μετά από αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «PatrasGossip» , μάθαμε πως δεν αποκλείεται καθόλου το ενδεχόμενο μετά το πέρας της σεζόν μεγάλο κεντρικό club να αλλάξει χέρια. Η βασική αιτία , κατά τις ίδιες πηγές, είναι ότι ο ιδιοκτήτης του σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό . Βλέπετε, κάνεις , μα κανείς δεν αντέχει στη λαίλαπα της κρίσης. Κι όμως, ακόμη και αυτοί που έχουν αφήσει κάποια λεφτά στην άκρη, δείχνουν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν , δοκιμάζοντας κάτι άλλο.

Παράλληλα, όπως εκτιμούν καλά ενημερωμένοι κύκλοι , το σκεπτικό της απόφασης του θα «δείξει» με τον πιο «τρανταχτό» τρόπο αυτό που όλο και πιο συχνά ακούγεται . Πως δηλαδή, δεν είναι τα δικά μας νιάτα που έχουν «πεθάνει» αλλά η νύχτα και γενικότερα οτιδήποτε περικλείεται σ’ αυτήν. 

Να σημειωθεί, τέλος, ότι το εν λόγω πρόσωπο φημίζεται για τη σύνεση που τόσα χρόνια διαχειρίζεται τα οικονομικά του σπιτιού του.  Μ’ άλλα λόγια , ο άνθρωπος είναι «νοικοκύρης». Τι να το κάνεις όμως ; Όλα δείχνουν μάταια…

You May Also Like