Παρά τις «Κασσάνδρες», η …συνταγή για τον Μπερτάκη δεν αλλάζει

Του Ηλία Τσίπα

Πιθανώς να σας έχουμε κουράσει με όσα έχουμε αναφέρει , όχι μία, όχι δύο, αλλά…πολλάκις , για τον Κώστα Μπερτάκη . Πιστέψτε μας όμως, ειλικρινά, δεν φταίμε εμείς!

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, ηλικίας 39 ετών, ιδιοκτήτης των νυχτερινών κέντρων Teatro – Fantasia & Vogue , βασίζεται στη σωστή επικοινωνία, τον επιμελή προγραμματισμό και τη σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια. Έτσι, όταν έρθει η στιγμή να πάρει μια απόφαση, σίγουρα δεν εξαρτάται από την τύχη, αλλά όλα από την ορθή κρίση. Όσοι τον ξέρουν (σε βάθος και όχι επιδερμικά) γνωρίζουν πως εξυπηρετώντας τον σκοπό του , για την διατήρηση των σκήπτρων ,  έχει καταφέρει κάτι σημαντικό.  Φυσικά, δεν έχει αυτοσκοπό το να κερδίζει μόνο χρήματα, όχι ότι δεν το ενδιαφέρει, ίσα ίσα , αλλά αυτό που προέχει για αυτόν είναι η εξασφάλιση της ιδανικής ισορροπίας στις σχέσεων μεταξύ των συνεργατών του. 

Κάτι τέτοιο αποτυπώθηκε πολύ καλύτερα στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής, στο ξεκίνημα των εμφανίσεων του Κωνσταντίνου Αργυρού. Πολύς ο κόσμος, δεκάδες οι επώνυμοι ενώ μεταξύ όλων ξεχωρίσαμε τον Πέτρο Ιακωβίδη. Βέβαια, στην περίπτωση του αγαπημένου μας τραγουδιστή είχε όχι έναν αλλά πολύ παραπάνω λόγους που έδωσε το «παρών». Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι αμφότεροι βρίσκονται κάτω από την σκέπη του ιδίου επιχειρηματία, και, κατ’ επέκταση, τη μια ο ένας προΐσταται καλλιτεχνικά στο «Fantasia» και την άλλη ο άλλος στο «Vogue», όπως και αντιστρόφως ανάλογα, αλλά πάνω απ’ όλα να ξεκαθαριστούν τα πράγματα . Θα θυμάστε ασφαλώς ότι το προηγούμενο διάστημα είχε διαρρεύσει στο τύπο ότι και καλά βρίσκονται στα μαχαίρια και δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασυνεργατούν στο μέλλον. Είτε επί σκηνής, είτε στο κομμάτι της δισκογραφίας, που ενδιαφέρει πρωτίστως τον κύριο Μπερτάκη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΓΥΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
Κωνσταντίνος Αργυρός – Πέτρος Ιακωβίδης

Βλέπετε, είναι από τους τύπους εκείνους που ναι μεν επιδιώκει, τολμά, ρισκάρει και δεν τον φοβίζει ακόμα και το γεγονός ότι μπορεί να χάσει, ωστόσο γνωρίζει ότι δεν αλλάζει η συνταγή της επιτυχίας . Πρέπει να είναι ρεαλιστής. Η προσέγγιση και η φιλοσοφία του εφόσον εκ των πραγμάτων αποφέρει τα θεμιτά αποτελέσματα, και με το παραπάνω, θα λέγαμε, παραμένει η ίδια. Απλώς προσαρμόζεται στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Παλαιότερα, αφορούσε βεβαίως τον Παντελίδη, τον Καρρά , την Πάολα, τον Μαζωνάκη, ενώ τη δεδομένη στιγμή τον Αργυρό και τον Ιακωβίδη. 

Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν, προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο και συνάμα να προμοταριστεί από τα κοινωνικά δίκτυα ότι «όλα είναι καλά» , ο Πέτρος πήρε το μικρόφωνο και ξεσήκωσε τον κόσμο. Όσα όσα διαδραματίστηκαν καταγράφτηκαν από τον Χάρη Λεμπιδάκη του newspistol.gr : (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια …κι ας τους άλλους να λένε το αντίθετο .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :  

Κάτι παραπάνω από «σαρωτικός» στην πρεμιέρα του ο Κωνσταντίνος Αργυρός – Απέδειξε πως πλέον είναι …τρομερά μεγάλος (pics-video)

Η παρ’ ολίγον συνύπαρξή Πάριου-Νταλάρα που πρώτη φορά θα διαβάσετε

Όλο το παρασκήνιο -Στα χέρια του Κώστα Μπερτάκη και το μεγαλύτερο club της παραλιακής Αθήνας

Κώστας Μπερτάκης : Αυτή είναι η όλη η αλήθεια για τις φήμες περί πώλησης του Fantasia

Δεν αρκεί μόνο η «Fantasia», για να παίξεις στα ίσα στον Μπερτάκη

You May Also Like