Αποκαλυπτικό : Ο Μπερτάκης , ο Αργυρός και τα «Ψέματα» του ενός εκατομμυρίου και …κάτι

Του Ηλία Τσίπα

Από τι φτιάχνεται η επιτυχία; Γιατί ορισμένοι άνθρωποι πετυχαίνουν στη ζωή τους και άλλοι όχι; Τι μπορούμε να κάνουμε για να πραγματώσουμε τη δυναμική μας;

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απάντηση στα δύσκολα ερώτημα αυτά; Σαφέστατα και όχι. Ξεκάθαρα πάντως βρίσκουν απήχηση στο σύνολο των επαγγελματικών δραστηριοτήτων . Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και ο κλάδος της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης . Ιδίως αν αναλογιστούμε πως τα τελευταία χρόνια είμαστε όμηροι της μιζέριας , ίσως, αυτή η χειρότερη παρακαταθήκη της κρίσης , τότε συμπεραίνεται πως η αναζήτηση της συνταγής για την κατάκτηση της κορυφής δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Από την άλλη πλευρά, εξαίρεση στην διαπίστωση αυτή είναι βεβαίως, βεβαίως ο Κώστας Μπερτάκης . Ο πιο σημαντικός επιχειρηματίας της χώρας -κάτω των 40- που συναντάμε σήμερα στον πάντα εύθραυστο χώρο των νυχτερινών κέντρων, αποδεικνύει το προφανές. Πως η ευφυΐα δεν αποτελεί το μοναδικό διαβατήριο για να ανέβει κάποιος στην κορυφή.  Αρκεί να«ψάξεις» σωστά , να καλύπτεις όλες τις εκδοχές, να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του.  

Σε καμία περίπτωση δεν βασίζεται στο … πολύ μυαλό, αν και οπωσδήποτε βοηθάει, στον αγώνα του για την επαγγελματική καταξίωση. Έτσι το βλέμμα του στράφηκε προς τη δημιουργία στρατηγικού πλάνου δράσης . Αυτό φαίνεται να αποτελεί το πιο βασικό «συστατικό», ενώ παράλληλα μας εξηγεί γιατί ο Κώστας Μπερτάκης επεκτείνεται, αντί να συρρικνώνεται.

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf
Κώστας Μπερτάκης

Κάτι τέτοιο αποτυπώνεται ξεκάθαρα στον άψογο προγραμματισμό που «τρέχει» κατά το τρέχων χρονικό διάστημα , συγχρόνως σε τρεις μεριές. Έχοντας ήδη «κλειδώσει» τον Νίκο Κουρκούλη με τον Πέτρο Ιακωβίδη στη Θεσσαλονίκη (ΕΔΩ), όπως και το δίδυμο που θα «βάλει» στο Teatro, το οποίο κρατάει κρυφό σαν επτασφράγιστο μυστικό, συνεχίζει να τα ..ρίχνει όλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η επιτυχία φαίνεται πως δεν τον καθησυχάζει και αναζητεί συνεχώς «αυτό το κάτι», που όχι μόνο θα τον βοηθήσει να βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» αλλά κυρίως θα καταφέρει να εδραιώσει για τα καλά το brand name της καλλιτεχνικής του ναυαρχίδας. 

Αυτό έχει ήδη επιτευχθεί από μεριάς του εν λόγω τζέντλεμαν με άψογους τρόπους, τελειομανή επιχειρηματία , που δίνει μια εντελώς νέα οπτική γωνία στο «βαρύ» χώρο της νύχτας .  Βασιζόμενος στην ανάγκη του να διευρύνει τους ορίζοντες της γνώσης του σε τούτη τη δουλειά, υπό την σκέπη του κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο singl του ραγδαία ανερχόμενου τραγουδιστή , που έχει τον τίτλο «Ψέματα» .

Σε λιγότερο από μια βδομάδα που έχει «ανέβει» στο Youtube, μόνο από το επίσημο κανάλι του Αργυρού, έχει συγκεντρώσει 1,294,380 διαδικτυακούς τηλεθεατές. Για του λόγου το αληθές πατήστε εδώ

..Κι αν δεν έχουμε να πούμε κάτι καλύτερο από τη σιωπή, όταν μάλιστα οι αριθμοί μιλούν , είναι προτιμότερο να σωπαίνουμε.

Related image
Κωνσταντίνος Αργυρός

You May Also Like