Χριστόδουλος Σιγανός : Οι «χρυσές» δουλειές πίσω από… τις κουρτίνες της νυχτερινής ζωής της Πάτρας

Είναι γνωστό ότι η έκβαση μιας συμφωνίας κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες. Μακριά από την κατασκοπία και από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Και ακόμη να φανεί λευκός καπνός από την αίθουσα , ο απλός κόσμος γνωρίζει ελάχιστα και συγκεχυμένα πράγματα για το παρασκήνιο. Όπως μετρημένα στα δάχτυλα άτομα γνωρίζουν τι έχει προηγηθεί … μέχρι να πέσει το σκοτάδι, να αρχίσουν να ανάβουν τα πρώτα φώτα στις μαρκίζες των νυχτερινών κέντρων.

Εστιάζοντας στην Πάτρα, στη κορυφή των συζητήσεων έρχεται το όνομα του Χριστόδουλου Σιγανού . Μαθαίνουμε πως εκατέρωθεν επαφές είχε το τελευταίο διάστημα ο κορυφαίος παραγωγός – δημιουργός με πατρινούς επιχειρηματίες. Η συζήτηση , κατά πληροφορίες του «PatrasGossip» , αφορούσε σε ενδεχόμενη συνεργασία με τραγουδιστές που ανήκουν στη δισκογραφική του εταιρεία. Αυτοί είναι οι Λευτέρης Πανταζής , Πάνος Καλλίδης, Δημήτρης Καραδήμος , Κωνσταντίνος Νάζης αλλά και η Έρη Ζώρα. Ενώ από τι μαθαίνουμε , δεν αποκλείεται να προστεθεί στο προσεχές διάστημα και ο Νίκος Μακρόπουλος . Χρέη διευθυντή στο Siganos Tv εκτελεί ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του , Βαλεντίνο.

Βέβαια, κατά τις περισσότερες φορές, η διερευνητική προσέγγιση δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα . Ως αιτία για το «πάγωμα» των συνομιλιών φέρεται να είναι οι υψηλές αποδοχές του Χριστόδουλου . 

Και λογικό, καθώς ό,τι πληρώνεις παίρνεις…

Φωτογραφία του χρήστη Christodoulos Siganos.

Φωτογραφία του χρήστη Christodoulos Siganos.

Φωτογραφία του χρήστη Christodoulos Siganos.

You May Also Like