Μόνο Εδώ ! Η επιστροφή στην Πάτρα και ο διακαής πόθος του Βαλάντη!

Το στίγμα του στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας ξαναδίνει ο Βαλάντης. Όχι, όμως για χάρη κάποιας μεγάλης πίστας, κοινώς «μπουζούκια» . Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, αναφερόμαστε σε μια μοναδική live εμφάνιση την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στο Disco Room .

Ευθύς και απόλυτα κατασταλαγμένος μοιάζει ο Ροδίτης τραγουδιστής. Έτσι, δε θα διστάσει να μιλήσει με ευθύτητα και ειλικρίνεια για οτιδήποτε τον αφορά και όχι μόνο. Ενδεικτικό είναι πως σε μια παλαιότερη συνέντευξη του στο «PatrasGossip»,  είχε εκμυστηρευτεί πως έχει περάσει πολλά σε αυτή τη δουλειά.  Έχει φάει βροχή, χαλάζι αλλά και ποικίλες άλλες κακοτοπιές . 

Μάλιστα,  είχε αναφερθεί και στον επιχειρηματία που έχει σε μεγάλη εκτίμηση και γιατί όχι , ίσως, μια μέρα να συνεργαστούν. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Μπερτάκη, στον οποίον ο Βαλάντης «αναγνωρίζει» το υποδειγματικό management που ακολουθεί με τους εκάστοτε καλλιτέχνες που παίρνει κάτω από την σκέπη του .

Ουσιαστικά λοιπόν επιβεβαιώνει τον συλλογισμό που αναπτύχθηκε από μεριάς μας , σύμφωνα με τον οποίο το μυαλό του εν λόγω επιχειρηματία διαφέρει από ένα «κανονικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Αποκλειστικό-Κώστας Μπερτάκης : Ο ανταγωνισμός και το νέο μεγάλο στοίχημα – Ποιον καλλιτέχνη-εκτός Αργυρού- κάνει «πρώτο βιολί» ;

Τρώνε τη… σκόνη του Μπερτάκη , που κάνει αναδιανομή στους τζίρους της νύχτας

Related image

 

 

You May Also Like