Η φρίκη της Βανδή. Δεν τσούλισαν οι συζητήσεις για…

Δεν έχει κλείσει η Δέσποινα Βανδή την επιστροφή της σε κάποιο νυχτερινό κέντρο παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν στις αρχές του Σαββατοκύριακου. Μια πολύ αρχική συζήτηση που έγινε με τον φίλο της, τον Αντώνη τον Ρέμο για να ενταχθεί η τραγουδίστρια στο υπερθέαμα που θα παρουσιαστεί σε νυχτερινό χώρο της Πειραιώς δεν προχώρησε.

Όπως δεν προχώρησε και η συζήτηση με τον Γιάννη Πλούταρχο για να μπει στο σχήμα με επικεφαλής τον λαϊκό τραγουδιστή , τον Ηλία Βρεττό και τους Kings και σε αυτή την περίπτωση σε νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς.

Οι κακοπροαίρετοι του χώρου αναφέρουν πως η καλοκαιρινή περιοδεία Βανδή – Παπαρίζου δεν είχε την αναμενόμενη προσέλευση κοινού και αυτό φρέναρε τα σχέδια της Δέσποινας για τον Χειμώνα.

Μια σκέψη που υπάρχει είναι να ξεκινήσει την σεζόν από τη Θεσσαλονίκη όμως και εκεί πια τα πράγματα είναι δύσκολα. Και με δεδομένο πως από εκεί θα ξεκινήσει το σχήμα Καρρά – Γαρμπή – Μενιδιάτη και ίσως και η Άννα Βίσση σε εναλλακτικό χώρο πριν κατέβει στην Ερμού δεν θα μπορεί η Βανδή να παίξει μπάλα μόνη της.

Υ.Γ Δεν αναφερόμαστε σε μιούζικαλ αλλά σε πίστα .

πηγή  : nassos blog

You May Also Like