Ρήξη στην σχέση Βέρτη – YTON προς επ αόριστον αναβολή της πρεμιέρας;

Το ρεπορτάζ το μεταφέρουμε αυτούσιο από τον συνάδελφο Γιώργο Παπαγεωργίου . Δεν αλλάζουμε ούτε λέξη. Τι γράφει ο διαχειριστής του Νυχτοβάτης.gr; 

«Και εκεί που όλοι ανέμεναν με αγωνία την έναρξη του Νίκου Βέρτη στο τέλος Οκτωβρίου στο υπερπολυτελές ΥΤΟΝ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες των τελευταίων ωρών θέλουν τις δύο πλευρές να τα έχουν σπάσει.

Αν και χθες Σάββατο 7 Οκτωβρίου είχε προγραμματιστεί μια ειδική εμφάνιση του για χορό μεγάλης εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.

Είναι γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης, έχει υψηλές απαιτήσεις στην ποιότητα της παραγωγής των εμφανίσεων του και καλά κάνει φυσικά για την ποιότητα που προσφέρει. Αυτό όμως είναι κάτι που ανεβάζει μερικές το κόστος σε δυσθεώρητα ύψη για τον επιχειρηματία.

Ίσος αυτός είναι ο λόγος που έχουν υπάρξει πυκνά σύννεφα στην σχέση του με τον επιχειρηματία που έχει τον χώρο του ΥΤΟΝ. Οι πληροφορίες μάλιστα μιλάνε για οριστική ρήξη της σχέσεις τους και για αναβολή επ αόριστον της πρεμιέρας του στο τέλος του Οκτώβρη. Διαφημιστικό τρικ η όχι η δήθεν ρήξη θα δείξει σε λίγες ημέρες…».

You May Also Like