Άκης Δείξιμος : «Το αόρατο χέρι» του …Χαράματος και η συνεργασία έκπληξη

Έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι εφόσον συνεχίστηκε η συνεργασία του με το «Χάραμα», μετά την αξιοσημείωτη επιτυχία του καλοκαιριού και τον χειμώνα , παρότι αρχικά τίποτα δεν συνηγορούσε σε αυτή την εκδοχή, το σκηνικό φάνταζε λίγο πολύ προδιαγεγραμμένο . Δηλαδή πως ο ρόλος του Άκη Δείξιμου δεν θα περιοριζόταν μόνο στο ερμηνευτικό πλαίσιο.

Αλλά , στην καλλιτεχνική-νυχτερινή πιάτσα, αποτελεί πλέον κοινό μυστικό πως πολλά από τα πρόσωπα του μουσικού σχηματισμού αποτελούν προσωπική του εισήγηση. Για να καταλάβετε, θυμίζουμε πως -όπως είχε αναρτηθεί προ μηνών από το «PatrasGossip»- η Ανδρομάχη Κοκτσίδη & Βασίλης Πορφυράκης είχαν το προσωπικό του στίγμα. Λίγο αργότερα πάντως έλυσαν τη συνεργασία τους με το μαγαζί του Στέφανου Οικονόμου.  

Για να μην περιπτωσιολογούμε, ούτε άλλωστε έχουμε καμία τέτοια πρόθεση, αλλά βλέποντας τα πράγματα πιο σφαιρικά  συμπεραίνουμε το εξής : Είναι μια «συνταγή» που ακολουθείται κατά το πλείστον στις μεγάλες αθηναικές πίστες , που φαίνεται να αποδίδει στο «Χάραμα» και εφόσον δίνει αποτέλεσμα δεν εγκαταλείπεται. 

Εντωμεταξυ, ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άκη Δείξιμου για την επίσημη κυκλοφορία του νέoυ του single.

(Διαβάστε περισσότερα εδώ).

 

You May Also Like