Γιατί να επιλέξεις Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσέλη

Ξέρουμε καλά ότι πλέον οι ξένες γλώσσες δεν έχουν μόνο αξία αλλά είναι ζωτική ανάγκη για όλους μας. Ψάχνεις μαθήματα αγγλικών και γαλλικών για παιδιά, που θα τα κάνουν να αγαπήσουν και να κατακτήσουν πραγματικά τη γλώσσα που σε όλο τον κόσμο είναι το μέσο για να πετύχουν;

Επιλέξτε τα Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσέλη, που έχει επιδείξει μία αποδεδειγμένα επιτυχημένη μεθοδολογία . Η πρόσβαση στην οδό Ανθείας 113 είναι εύκολη από όλες τις περιοχές της Πάτρας, τόσο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, όσο και με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα.

Αυτό που πραγματικά ψάχνεις είναι να μάθεις τόσο σωστά και τόσο εύκολα την ξένη γλώσσα ώστε να την κάνεις δική σου!

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσέλη τα παιδιά μαθαίνουν τη γλώσσα μέσα από την ανάπτυξη ολοκληρωμένου κείμενου, χρησιμοποιώντας όλες τις δεξιότητές με τον ίδιο τρόπο που έμαθαν και τη μητρική τους. Εξοικειώνονται, αγαπούν, επικοινωνούν με άνεση στη νέα δική τους γλώσσα. 

4 λόγοι για να επιλέξεις Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσέλη,

1 ) Ολιγομελή τμήματα.

Τα τμήματά είναι ολιγομελή αλλά και ομοιογενή, με μαθητές όχι μόνο της ίδιας ηλικίας αλλά και του ίδιου επιπέδου γνώσεων. Ο αριθμός μαθητών ανά τάξη είναι αυστηρά καθορισμένος , ώστε να εξασφαλίζεται η αναγκαία γλωσσική επικοινωνία μεταξύ των μαθητών. 

2) Pre-Junior ΔΩΡΕΑΝ

3) Α Junior , μόλις με 30/μήνα

4) Εφόσον έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος , τότε η επιτυχία είναι δεδομένη .

Στοιχεία επικοινωνίας

Κλήση 2610 314-037
info@amkatseli.gr

Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ ΕΔΩ

Φωτογραφία του χρήστη Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσέλη.

Φωτογραφία του χρήστη Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσέλη.

Φωτογραφία του χρήστη Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσέλη.

You May Also Like