Πατρινός «πόλεμος» της νύχτας με καρφωτές

Απόδειξη ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται…. 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα – παρόλο που λογικά θα περιμέναμε η κρίση να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός – ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και αναψυχής.

Η «είσοδος» , προς το τέλος του περασμένου έτους , νέων μαγαζιών σε συνδυασμό με το το γεγονός ότι η αγορά δεν λέει να σηκώσει με τίποτα κεφάλι , έχει προκαλέσει φοβίες και ανασφάλειες σε ορισμένους από τους ιδιοκτήτες με αποτέλεσμα τα πράγματα να έχουν ξεφύγει.

Αποτέλεσμα αυτού του εκνευρισμού είναι το τελευταίο διάστημα να έχουν στοχοποιηθεί συγκεκριμένα καταστήματα εστίασης και αναψυχής και μέσα από μπαράζ τηλεφωνημάτων στην αστυνομία, να καταγγέλλονται αυτά για ηχορύπανση . Εντελώς συμπτωματικά τα περισσότερα από τα τηλέφωνα – καταγγελίες για διατάραξη αφορούν καταστήματα που άνοιξαν πρόσφατα.

Ανάλογο σκηνικό ισχύει και σε ότι αφορά ανώνυμες καταγγελίες για φορολογικές παραβάσεις  και αφορούν σε μη κοπή αποδείξεων- από ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και αναψυχής που επίσης εντελώς συμπτωματικά αφορούν σε καταστήματα που έχουν κάνει έναρξη λειτουργίας το τελευταίο διάστημα.

Από τους παροικούντες στην …πιάτσα της εστίασης και αναψυχής το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί με μία λέξη χαρακτηρίζεται ως «Ροκ», συμπληρώνοντας πως κάτι τέτοιο δεν πρέπει να μας εκπλήσσει, δεδομένου ότι πλέον η «πίτα» έχει  υπερβολικά μικρύνει και τα «κουκιά» είναι μετρημένα.

Πρόσωπα που γνωρίζουν καλά τα τεκταινόμενα στο χώρο της εστίασης και αναψυχής αφήνουν επίσης να εννοηθεί πως όλα αυτά δεν αποκλείεται να είναι και προϊόν των έντονων τριβών που έχουν ξεσπάσει στο εσωτερικό του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας, ως προς τον έλεγχο του Συλλόγου με τα απόνερα αυτής της ιστορίας να μην μπορεί κανένας να προβλέψει μέχρι που θα  φτάσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Νυχτερινό κέντρο έμεινε χωρίς… ζωή στην Πάτρα- Απλήρωτο το προσωπικό!

You May Also Like