Αποκαλυπτικό παρασκήνιο! Ορατός ο κίνδυνος «λουκέτου» για δύο νυχτερινά κέντρα της Πάτρας

Του Ηλία Τσίπα

Η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει. Το ίδιο ισχύει και για την κατάσταση στον αθέατο κόσμο των κοσμικών τεκταινόμενων , κοινώς «νύχτα». Μετά τον τυφώνα που επικράτησε τον περασμένο χειμώνα, εξαιτίας της πολυετούς οικονομικής κρίσης, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων βέβαια , τώρα το χαρτί ξαναμοιράζεται και δημιουργούνται νέες ισορροπίες, οι οποίες φυσικά μένει να φανεί πόσο ανθεκτικές είναι στην πράξη.

Η αλήθεια είναι ότι το σκηνικό στο χώρο της νυχτερινής Πάτρας μόνο θελκτικό δεν είναι. Ακόμα κι έτσι όμως, μέσα σε αυτό το περιβάλλον, παλιά και νέα τζάκια ψάχνουν τρόπο να επιβιώσουν. Μια βασική παρατήρηση, όμως, είναι πως από την εξίσωση παραμένουν οι παραδοσιακοί επιχειρηματίες, ενώ τείνει να εκλείψουν οι νέες παρουσίες.

Με αυτά και με αυτά , μαθαίνουμε πως αναβρασμός επικρατεί σε δύο νυχτερινά κέντρα της πόλης το τρέχον διάστημα, καθώς οι ιδιοκτήτες τους βλέπουν ορατό τον κίνδυνο να μην ανοίξουν τη νέα χειμερινή σεζόν. Στην μεν πρώτη περίπτωση, όπως πληροφορείται αποκλειστικά το «PatrasGossip» , το «θέμα κολλάει» στην Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Πατρέων.  Πάντως , μέχρι τις 25 Αυγούστου ,  όπως μαθαίνουμε ,  θα έχει «ξεκαθαρίζει» , είτε θετικά, είτε αρνητικά, το θέμα. Σε περίπτωση δε που «στραβώσει η δουλειά», οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θα κινηθούν να μεταφερθούν στο πρώην Bijoux Club .

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη επιχείρηση -από τον κλάδο της νυχτερινής διασκέδασης- που βρίσκεται  με «την πλάτη στον τοίχο». Επίσης, το ρεπορτάζ μας ενημερώνει, πως στο δεύτερο κέντρο η οικονομική «τρύπα» που υπάρχει με την προηγούμενη διεύθυνση ανέρχεται σε 30 χιλιάδες ευρώ. Αν ένα μέρος του ποσού αυτού δεν εξοφληθεί μέχρι τέλη Αυγούστου , τότε φαντάζει πολύ πιθανό το σενάριο της έξωσης. 

Συνοψίζοντας τα παραπάνω, προκύπτει πως όλα τα πράγματα κάνουν κύκλο και η ροή των πραγμάτων συνεχίζεται, όχι απρόσκοπτα μεν, αλλά συνεχίζεται. Όποιος, όμως, νομίζει πως μπορεί να διαβάζει το νέο σκηνικό με την παλιά οπτική, θα πάθει μεγάλη… νίλα.

 

You May Also Like