Μόνο εδώ ! Η Ελευθερία Ελευθερίου αντί για Άγιο Δομίνικο «πετάει» για την Πάτρα – Με ποιο νυχτερινό κέντρο έδωσε τα χέρια ;

Όλο αυτό το διάστημα, καθώς κορυφώνεται η προετοιμασία των ριάλιτι δράσης που θα παρακολουθήσουμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ακούγεται ευρέως πως θα συμπεριληφθεί . Σε ένα από αυτά τουλάχιστον . Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, τα εκατέρωθεν δημοσιεύματα τονίζουν πως η παρουσία της Ελευθερία Ελευθερίου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για το Survivor 2.

Κι ενώ λοιπόν , το όνομα της sexy Κύπριας τραγουδίστριας είχε μπει στα πλάνα του προγράμματος του ΣΚΑΙ από τον πρώτο κύκλο, το «PatrasGossip» όμως αλλάζει τα δεδομένα. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του Romeo Patras ενόψει της νέας σεζόν.

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές υποστήριζαν πως «αναφορικά με τον πρώτο λαϊκό άνδρα» ο Λούκας Γιώρκας βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των επιχειρηματικού διδύμου , Παναγιώτη Βασιλειάδη και Γιάννη Αλεξόπουλου. Ωστόσο,  το σενάριο αυτό δεν φαντάζει τόσο πιθανό να προχωρήσει . Από την άλλη όμως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, για την ίδια θέση ακούγεται και το όνομα του Κώστα Καραφώτη. Η περίπτωση του έχει ελαφρύ προβάδισμα καθώς , κατά γενική ομολογία, άφησε θετικότατες εντυπώσεις από το προπέρσινο του πέρασμά στην εν λόγω πίστα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως για τη θέση του δεύτερου λαϊκού ακούγεται το όνομα του Αλέξανδρου Ρήγα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Παραμένει…. κάτοικος Romeo ο Νικόλας Αδάμ

Image result for Λούκας Γιώρκας

You May Also Like