Μόνιμος θαμώνας στον Αντώνη Ρέμο ο Πατρινός Θανάσης Παντελής

Είναι φανατικός “θαυμαστής” του Αντώνη Ρέμου και όλες του οι κινήσεις του τελευταίου διαστήματος συνηγορούν προς αυτό το συμπέρασμα .

Ο λόγος για τον νεαρό Πατρινό επιχειρηματία, που δραστηριοποιούνται στην εστίαση, Θανάση Παντελή. Όπως φαίνεται από την φώτο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, χθες βράδυ βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη, απολαμβάνοντας το μεγάλο μουσικό υπερθέαμα που χάρισε το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στα ελληνικά καλλιτεχνικά δρώμενα .

Φωτογραφία του Kosmas Florokapis.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης εστιατορίων είχε δώσει το παρών και στην πολυσυζητημένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραμαζότι στην Ψαρρού της Μυκόνου. Στα παραπάνω ας προστεθεί και το γεγονός ότι ήταν μόνιμος θαμώνας στις μεγάλες πίστες της Αθήνας , στο Fantasia για την ακρίβεια, που φιλοξενούσε τον σπουδαίο και σεμνό Έλληνα τραγουδιστή κατά την διάρκεια του χειμώνα. 

Βέβαια, ειδικές πληροφορίες από το παρασκήνιο της νύχτας κάνουν λόγο για ανάπτυξη και διατήρηση καλών σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά , φαντάζει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο της παρουσίας του Θανάση Παντελή το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στο Volcano. Αφού κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία , όπως προκύπτει από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του “PatrasGossip” , έχει οριστεί η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο μαγαζί του Παναγιώτη Βασιλειάδη. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, έχει ήδη ετοιμαστεί η σχετική αφίσα.

Φωτογραφία του Thanasis Pantelis.

You May Also Like