Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του Οικονομόπουλου (video)

Για δεύτερο συναπτό καλοκαίρι ζήσαμε από κοντά τα όσα διαδραματίστηκαν στην προ ημερών εμφάνιση του Νίκου Οικονομόπουλου στο Κιάτο . Ο οποίος όταν συναντά συντοπίτες του Αχαιούς, είναι πάντα ευθύς και ακομπλεξάριστος στις ερωτήσεις που δέχεται σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Όπως συνέβη και τούτη τη φορά , στα περίπου 30 λεπτά που μας παραχωρήθηκαν για μια χαλαρή και ευδιάθετη κουβέντα με τον εκ της Κ. Αχαΐας ορμώμενο Έλληνα ερμηνευτή , που έχει αγαπηθεί και δικαίως.

Οι φανατικοί του ακόλουθοι έχοντας ήδη ενημερωθεί από το “PatrasGossip” πως τον ερχόμενο χειμώνα θα εμφανίζεται στο Κέντρο Αθηνών, γέμισαν ασφυκτικά το Συνεδριακό Κέντρο “Αφοί Μάλλιου” .

Ο Ηλίας Παπαζαφειρόπουλος , o «αφανής» ήρωας πίσω από την Οικονομόπουλο, καθώς ως γνωστόν είναι ο μάνατζερ του , μας μετέφερε την πληροφορία ότι από την αρχή της καλοκαιρινής σεζόν τέθηκε αυστηρά το κριτήριο πληρότητας των κατάλληλων προϋποθέσεων στους χώρους των εκδηλώσεων. Ειδικότερα, ανέφερε πως σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι διοργανωτές-επιχειρηματίες δεν πληρούσαν ορισμένες προδιαγραφές , τότε κάθε προσπάθεια προσέγγισης επί τόπου λάμβανε τέλος. Στρατηγική που , όπως κρίνεται εκ του αποτελέσματος, έχει εξαιρετικά πετυχημένα αποτελέσματα…και διατηρεί τον Νίκο στην κορυφή της νύχτας. 

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από τον παλμό των παρασκηνίων : Εδώ – Εδώ– Εδώ

Φωτογραφία του Tsipas Hlias.
Η αναμνηστική φώτο του διαχειριστή του “PatrasGossip” Ηλία Τσίπα με τον Ν.Οικονομόπουλο

You May Also Like