Πώς ο Θεόδωρος Ράλλης έσωσε τη ζωή γυναίκας στη Veso Mare

«Έκανα ό,τι θα έκανε οποιοσδήποτε από εμάς μπροστά σε ένα τέτοιο απρόοπτο και δυσάρεστο γεγονός. Βοήθησα όπως μπορούσα. Βέβαια, δεν σας κρύβω πως όταν την είδα στο πάτωμα, προσπάθησα να διαχειριστώ την κατάσταση με ψυχραιμία .Θα μπορούσε κάλλιστα στη θέση της να είναι κάποιο στενό συγγενικό μου πρόσωπο », εξομολογήθηκε στο «PatrasGossip» ο Πατρινός πυγμάχος του Παναθηναϊκού , Θεόδωρος Ράλλης, εξιστορώντας την περιπέτειά του. 

Ο νικητής στο «ρινγκ» αλλά πρωτίστως στην αρένα της ζωής , ενώ βρισκόταν σε καφετέρια στον πολυχώρο της Veso Mare , αντίκρισε ότι μιας γυναίκας «της γύρισε η γλώσσα» και φρόντισε να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Χάριν στις επιτόπου συντονισμένες ενέργειες του Θοδωρή, που συνεχίζει να δείχνει συνεσταλμένη συμπεριφορά και δικαίως αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση , αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ενδεικτικό ότι για αυτόν το “είναι” παραμένει σημαντικότερο του “φαίνεσθαι” , αποτελεί η επιλογή του να κρατήσει την αξιέπαινη πράξη του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το εν λόγω περιστατικό έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό ο Δημήτρης Αγγελόπουλος. Γράφει στο facebook :

“Συγχαρητήρια στον Θοδωρή Ράλλη, που ενώ βρισκόταν στο καφέ Libido αμέσως προσέφερε τις πρώτες βοήθειες σε γυναίκα που έπεσε δίπλα μας και της γύρισε η γλώσσα και κατάφερε να την συνεφέρει με τις γνώσεις του…Τιμή μου που σε έχω φίλο μου …Τα καλά πρέπει να λέγονται”

You May Also Like