Πίσω από τη συμφωνία Τόλη-Νότη : Ο φόβος της Άντζελας και το κασέ

Εντός των επόμενων ημερών – εκτός απροόπτου – θα πέσουν οι τελικές υπογραφές στο σχήμα έκπληξη της επόμενης σεζόν που κλείστηκε πριν λίγες ημέρες.

Ο λόγος φυσικά για τον Τόλη Βοσκόπουλο και τον Νότη Σφακιανάκη που θα συνεργαστούν σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο παραπλεύρως της Πειραιώς όπου για πολλές σεζόν των σχημάτων ηγείτο ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο επιχειρηματίας είχε κλείσει την συμφωνία εδώ και αρκετό καιρό με τον Σφακιανάκη και αναζητούσε το όνομα που θα τον πλαισιώνει. Στα τραπέζι έπεσαν δύο μεγάλα γυναικεία ονόματα και με το ένα μάλιστα οι συζητήσεις ήταν προχωρημένες ωστόσο υπαναχώρησε την τελευταία στιγμή. Έτσι έπεσε στο τραπέζι η ιδέα του «Πρίγκιπα» της πίστας για μια συνεργασία με τον αποκαλούμενο «Άρχοντα». Ιδέα που από την πρώτη στιγμή ενθουσίασε τόσο τον Σφακιανάκη όσο και τον Βοσκόπουλο. Ωστόσο έντονες επιφυλάξεις είχε η Άντζελα Γκερέκου μιας και μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε ο άντρας της πριν δύο χρόνια δεν ήθελε να τον δει και πάλι πάνω στην πίστα σε τακτική βάση. Ωστόσο οι ανησυχίες της κάμφθηκαν από την μεγάλη επιθυμία του Τόλη να επιστρέψει.

Βέβαια το πρόγραμμά του δεν θα είναι βαρύ. Θα έχει ρόλο γκεστ στο σχήμα και θα εμφανίζεται 45 λεπτά με 1 ώρα σχετικά νωρίς ενώ θα κάνει και περίπου για 20 λεπτά της ώρας και ντουέτα με τον Νότη Σφακιανάκη. Όσο για την αμοιβή του; Ακούγεται στην πιάτσα ένα τετραψήφιο ποσό ιδιαίτερα υψηλό για τα δεδομένα που επικρατούν πλέον στην Αθηναϊκή νύχτα…

πηγή : nassos blog

You May Also Like