Τα καλύτερο μέρος στην Πάτρα για να πιεις τον καφέ σου

Ένα από τα πράγματα που μαθαίνουν οι τουρίστες, όταν έρχονται στη πόλη μας, την Πάτρα , πέρα από souvlaki, tzatziki, mousakas, είναι και ο καφές , τον οποίο οι συμπολίτες μας έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Αυτό όμως που δεν αλλάζει με τίποτα στον κόσμο, είναι να πιει το καφεδάκι του όχι κάπου οπουδήποτε, αλλά στο  D’ESPRESSO BAR , το οποίο καταστρώνει καινούργια σχέδια. Όπως ήδη κάναμε γνωστό,  η ραγδαία αναπτυσσόμενη αλυσίδα καφέ , παρά το ρευστό οικονομικό περιβάλλον , εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες που αναδύονται από την κρίση , βρίσκεται προ των πυλών να επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων της στην Πάτρα .

Στην στην οδό Ανθείας 190 και στην Πανεπιστημίου 190 , όπου στεγάζεται το δεύτερο κατάστημα, απλώνει τα τραπεζάκια του και μας κακομαθαίνει με τέλειο καφεδάκι από νωρίς και νόστιμα τσιμπολογήματα και αλκοολούχες προτάσεις αργότερα. 

Άνοιξε τον Απρίλιο του 2009 , ακριβώς στο ξέσπασμα της ελληνικής κρίσης, από τους θαρραλέους και αποφασιστικούς σε κάθε βήμα τους , τα δύο αδέρφια Πανόπουλου (Σπύρο και Λεωνίδα ) και ιδιαίτερα δημοφιλείς στην τοπική κοινωνία . Έκτοτε και χάρη στον ψαγμένο καφέ του κατάφερε αμέσως να αποκτήσουν φανατικό κοινό . Σερβίρουν speciality/micro lot καφέδες , σπάνιες και εκλεκτές ποικιλίες από διάφορες χώρες παραγωγής , με τις επιλογές να αλλάζουν εβδομαδιαία. θα τους απολαύσετε φρεσκοκαβουρδισμένους , σε έναν προσεγμένο χώρο με χαρακτήρα που φέρει την πινελιά τους.

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf

Φωτογραφία του χρήστη Zizu - Le Patron.

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf

Φωτογραφία του Leonidas Panopoulos.

You May Also Like