Συγκλόνισε η Μαρίτα για τον πατέρα της που «έφυγε» τόσο άδικα -Η ιστορία που θα «στοιχειώνει» για πάντα τα όνειρα της! (ΦΩΤΟ)

Με μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, η Αιγιώτισσα Μαρίτα Αγγελοπούλου, ιδιοκτήτρια του beach bar «Ανώνυμο» ανήμερα της γιορτής του πατέρα, αναπόλησε στιγμές με τον άνθρωπο που την έφερε στη ζωή . Βέβαια, τα τελευταία 6 χρόνια δεν βρίσκεται κοντά της , κοιμάται μόνο στην καρδιά της,  γεγονός που την θλίβει αφάνταστα … Και περισσότερο απ’ όλα αδυνατεί να ξεπεράσει , ακόμα και σήμερα, τον βίαιο και άδικο τρόπο με τον οποίο άφησε την τελευταία του πνοή.

«Λογια δεν υπάρχουν…… μονο συναισθήματά δέος….έρωτας…. σεβασμός….αξιοπρέπεια ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ….. Άγγελος Αγγελόπουλος ο πατέρας μου!!!!!»… έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Μαρίτα, συνοδευόμενο από την κάτωθι φωτογραφία.

Υπενθυμίζεται πως το νήμα της ζωής του 59χρονου επιχειρηματία Άγγελου Αγγελόπουλου κόπηκε το Φεβρουάριο του 2011, έξω από το σπίτι του στην οδό Μελετοπούλων στο Αίγιο . Πρόκειται για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει μικρούς και μεγάλους , καθώς όπως αποδείχθηκε μετέπειτα από την απολογία των τριών δραστών , στόχος τους ήταν και η κόρη του.

Φωτογραφία της Marita Aggelopoulou.

Ένα σύντομο ιστορικό της υπόθεσης :

Ο εκλιπών, γνωστός καθηγητής μαθηματικών του Αιγίου, μετά τη χρεοκοπία της εταιρείας Synthesis ΑΕ στην οποία ήταν βασικός μέτοχος, δέχθηκε δολοφονική επίθεση το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου 2011, έξω από το σπίτι του, την ώρα που επέστρεφε από βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του. Οι δράστες τον πυροβόλησαν μέσα στο γκαράζ της πολυκατοικίας του διαμερίσματος της Μελετοπούλων 61Α.
 
Επρόκειτο για εκτέλεση συμβολαίου θανάτου και όπως προέκυψε, την εντολή είχε δώσει ένας 46χρονος επιχειρηματίας, που ήρθε σε επαφή με έναν 27χρονο έναντι του ποσού των 50.000 ευρώ.Ο 27χρονος άρχισε να ψάχνει για συνεργούς και συνεργάστηκε με έναν 24χρονο φίλο του που με τη σειρά του στρατολόγησε ακολούθως και έναν 23χρονο, που θα αναλάμβανε την εκτέλεση του επιχειρηματία έναντι 5.000 ευρώ. Ο 23χρονος στην αρχή αρνήθηκε, αλλά οι πιέσεις που δεχόταν από τον 27χρονο και τον 24χρονο ήταν αφόρητες.
 
«Δεν είσαι άντρας, είσαι κότα» του έλεγαν μεταξύ άλλων, χτυπώντας τον στο φιλότιμο. Τελικά, ο 23χρονος, υπό τον φόβο της απομόνωσης και με θιγμένο εγωισμό δέχτηκε να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου.
 
Ο 27χρονος θα πήγαινε μαζί του στον χώρο του εγκλήματος για να τον καλύπτει, ενώ ο 24χρονος θα έπαιζε τον ρόλο του τσιλιαδόρου, με αμοιβή 3.000 ευρώ. Επίσης ρόλο τσιλιαδόρου έπαιξε και η 25χρονη αρραβωνιαστικιά του 27χρονου εμπλεκόμενου.
 
Στις αρχές Ιανουαρίου 2011, αποφασίστηκε η εκτέλεση του σχεδίου αλλά τελικά αναβλήθηκε η δολοφονία. Λίγους μήνες πριν τη δολοφονία του πατέρα της, η κόρη του άτυχου μαθηματικού είχε δεχτεί τυφλό χτύπημα από αγνώστους, που είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό της, αλλά γλύτωσε.

You May Also Like