Αδιανόητο: Δεν πάει το μυαλό σας πόσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για το Survivor 2! (video)

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις , αυξητικές τάσεις σε επίπεδο της διαδικτυακής ενημέρωσης έχει αρχίσει να λαμβάνει για τα όσα έφερε στο προσκήνιο λίγες ώρες πριν το «PatrasGossip» , σχετικά με μία έντονη φημολογία για επικείμενη προσχώρηση του Τάσου Μπερδέση και της Διονυσίας Κουκίου στο Sunrvivir 2. 

Σε δηλώσεις της Άλκηστις Μαραγκουδάκη,διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ, στα μέσα ενημέρωσης μίλησε για μια σειρά σημαντικών θεμάτων που αφορούν , τόσο την εξέλιξη του φετινού παιχνιδιού όσο και στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. 

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε, ο ημιτελικός του Survivor θα γίνει στις 4 Ιουλίου και ο τελικός στις 5 Ιουλίου και θα παραβρεθούν όλοι οι συμμετέχοντες.

ΔΑΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Αμόκ για το Survivor 2 – Πάνω από 100 Πατρινοί έκαναν αίτηση!

Στον ημιτελικό, όπου θα προβληθούν και αγωνίσματα τα οποία έχουν γίνει στον Άγιο Δομίνικο και δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, θα λάβουν μέρος τέσσερα άτομα, εκ των οποίων θα προκύψουν οι δύο φιναλίστ, τόσο από τα αγωνίσματα, όσο και από ψηφοφορία. Ο μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί μέσα από καινούργια ψηφοφορία, ενώ και στις δύο βραδιές, που θα είναι live, θα είναι παρόντες όλοι όσοι πήραν μέρος στο παιχνίδι.

Επίσης, ανέφερε πως το Survivor θα γίνει ατομικό αν χάσουν στο επόμενο αγώνισμα ασυλίας οι Διάσημοι, είτε αν αποχωρήσει η Σάρα Εσκενάζη οπότε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν θα έχει αντίπαλο, είτε αν τραυματιστεί ένας εκ των δύο Διάσημων.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκάλυψε επίσης ότι δεν ξέρει αν το δεύτερο παιχνίδι επιβίωσης θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά οι αιτήσεις μέχρι στιγμής είναι χιλιάδες. Συγκεκριμένα είπε: «Ακούω κάτι αριθμούς 22.000, 30.000 αιτήσεις και ακόμα δεν έχουμε βγάλει το τρέιλερ».

 

 

You May Also Like